Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

varavass

Να σου πω γιατί αξίζει. Παίρνεις κινητό με 2 χρόνια εγγύηση της εδώ αντιπροσωπείας. Παίρνεις 12GB ram/256GB rom κάμερα με τηλεφακό με OIS που είναι καλή, οθόνη πολύ smooth που όντως αυξάνει την κατανάλωση αλλά έχεις γρήγορη φόρτιση.
Επίσης γλυτώνεις όλα τα προβλήματα που βγάζει η MIUI σε κάθε update και όποιος θέλει ας πει το αντίθετο.

2 Σχόλια

kmprami11

Το σέρβις και η εγγύηση ειμαι όλα μπαρούφες. Πήρα το κινητό και την ίδια μέρα το έστειλα πίσω δεν είχαν συμβατότητα τα ακουστικά δε ξέρω πάντως ο άλλος δε με άκουγε.. το touch απογοήτευση όταν ανοιγω μεσεντζερ δεν πιάνει στο κάτω μέρος κολλαει πολύ.. Καλά και το κορυφαίο η σελφι άθλια έβγαλα φωτογραφία με το παλιό και με το καινούργιο της έδειχνα σε φίλους και όλοι μου είπαν τελεια φωτο . Δυστυχώς όμως αυτή που έλεγαν τελεια φωτο ήταν από το παλιό κινητό με 12ΜΡ και όχι 32 όπως το real me Δυστυχώς κλαίω τα λεφτά μου.. από το σέρβις είπαν ότι δεν υπάρχει προβλημα .. κομπογιανιτες άχρηστη υπάλληλοι!!! Πολύ κρίμα που δεν υπάρχουν πολλά σχόλια για να ξέρει ο άλλος τι παιρνει

Όνομα χρήστη
soa008

Το poco εχει καλυτερο τυπο οθονης οντας amoled ( καλυτερα χρωματα , φωτεινοτητα , γωνιες θεασης , καλυτερο μαυρο κ.α πολλα ) καθως επισης και πιστοποιηση HDR10+ βεβαια στο realme εχεις 120HZ ρυθμο ανανεωσης που ειναι σημαντικη βελτιωση αλλα ειναι οθονη IPS ( προσωπικα θα πηγαινα στην amoled γιατι τα 120Hz δεν δουλευουν σε ολες τις εφαρμογες και ρουφανε την μπαταρια σαν νερο αλλα και επιδη το HDR10+ σε βιντεο ταινιες κ.α κανει διαφορα ) Σε θεμα επεξεργαστη το poco ειναι ανωτερο. Εχει παρει αναβθμιση σε drivers κιολας οποτε πιανει ακομα καλυτερες επιδοσεις απο αλλα με 865snapdragon ( προφανως μιλαμε για λεπτομερειες καθως ο 855+ ειναι ο τριτος καλυτερος αυτη την στιγμη και σιγουρα θα κανεις την δουλεια σου ) Σε καμερες ειναι πανω κατω τα ιδια , σε καποια το ενα θα ειναι καλυτερο σε καποια το αλλο ( ζουμ εχει καλυτερο το realme αλλα οχι τραγικη διαφορα ) , σιγουρα σελφι το realme εχει καλυτερη. Σε θεμα αποδοσης μπαταρια το poco ειναι καλυτερο , και θα σου κρατησει περισσοτερο κατα την διαρκεια της μερας.( αυτο οφειλεται στην οθονη , στα 60HZ και στο λογισμικο του MIUI ). Στα εξτρα το Poco εχει ir blaster για να ελεγχεςι αλλες συσκευες αντι για το τηλεκοντρολ τους , εχει επισης NFC κατι που δεν εχει το realme. Προσωπικα εαν βρεις poco 400-450 θεωρω πως αξιζει παρα πολυ για ολα αυτα που σου ειπα

7 Σχόλια

Batman7

Φιλε σε ρωταω επειδη βλεπω οτι ξερεις τι σου γινετε, poco f2 pro ή Realme X2 Pro?

Batman7

Ευχαριστω για την απαντηση αδερφε ακριβως την ιδια τιμη τα βρισκω απο skroutz και τα δυο. Για τωρα θα περιμενω να πεσει λιγο η τιμη του poco και θα το τσιμπησω καποια στιγμη. Take care

soa008

Αν και εγω συνιστω poco , οχι μονο για τα καλυτερα χαρακτηριστικα αλλα η realme θελει ακομα να φτιαξει αρκετα πραγματακια και στο λογισμικο της.

varavass

Το Realme έχει NFC, μην γράφεις λανθασμένες πληροφορίες.

varavass

Realme x50 pro θα έλεγα, ανεβάζω review σε λίγες μέρες. Το κακό είναι ότι είναι αρκετά ακριβότερο.
Το μεγάλο + του X2 Pro είναι ότι είναι ταχύτατο με πολύ καλή οθόνη, αστραπιαία φόρτιση και απολαυστικό ήχο.
Υστερεί στην κάμερα αν και υπάρχει βελτίωση με την αναβάθμιση του UI. Επίσης αυτό το καρούμπαλο του Poco προσωπικά το θεωρώ αηδία.

Batman7

Το realme x50 ειναι πολυ ακριβο, πανω απο 500 δεν παω. Το x3 εχει 120fps π δεν τα θελω θα τρωνε μπαταρια παρα πολυ γρηγορα και δεν εχει oled display και θελω να το δω για πρωτη φορα (δεν εχω ξαναπαρει με oled) οποτε ειναι must. Το σκεφτομαι σοβαρα για το x2 pro ομως, βλεπω εχει decent καμερα, το μονο που με προβληματιζει ειναι λογισμικο και update support. Εχω το Xiaomi note 4x εδω και 4χρονια περιπου το κινητο ειναι beast μολις πριν κατι μηνες αρχησε να μου κανει νουμερα, και ακομα περνω updates απο xiaomi μετα απο τοσο καιρο... το ui της σε σχεση με παλιο samsung το προτειμω και γενικα δεν ειχα ποτε κανενα θεμα με το κινητο. Το realme απο λογισμικο support και apps σαν το Android auto θα εχω κανενα θεμα ή οχι? Ευχαριστω.

Όνομα χρήστη