What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Nikos D

Εδώ και μέρες έχω θέμα με το PS5 συγκεκριμένα Frame drop σε όλα τα game σαν να κολλάει ..έχω δοκιμάσει τα πάντα το καθάρισα έκανα clear cache rebuild database αλλά τίποτα ..τι μπορεί να φταίει ρε παίδες .? Και το ίντερνετ είναι κομπλέ έχω δοκιμάσει και καλώδιο και Wi-Fi αλλά τίποτα

Username

2 Replies

evanspap22

Αν δεν απέκλεισες το ενδεχόμενο να ζεσταίνεται υπερβολικά, τότε μπορεί να συμβαίνει κι αυτό, ειδικά αν δεν έχεις καλό εξαερισμό για την κονσόλα! Μπορεί επίσης να έχεις ένα από τα PS5 στα οποία οξειδώνεται το υγρό μέταλλο! Σε τέτοια περίπτωση, θα πρέπει να το ανοίξεις και να ξανααπλώσεις το υγρό μέταλλο πάνω στον επεξεργαστή,, για να μην υπερθερμαίνεται...!

2 Comments

Nikos D

Το έχω σε ανοιχτό μέρος και δεν έχει ζεσταθεί ποτέ δεν θεωρω στο δίωρο που παίζω και ενώ είναι πεντακάθαροι οι ανεμιστήρες και γενικά όλο το σύστημα να είναι αυτό που αναφέρεις ..Νόβα έχω 50αρα με 40 Ping ..να δοκιμάσω ένα Reset console .?

evanspap22

Όταν κολλάει φυσικά η κονσόλα, αυτό πάει να πει πιθανότατα αύξηση θερμοκρασίας, αν δε μιλάμε για online gaming! Αν μιλάς για online gaming, τότε παίζουν πολλά ρόλο ταυτόχρονα! Ταχύτητα στο internet, φόρτος δικτύου, απάντηση από το router, δηλαδή ping, κίνηση δικτύου και ρυθμίσεις τείχους προστασίας του router, σήμα WiFi και περιορισμοί πχ γονέα, δηλαδή να σου κλειδώνει το σημείο πρόσβασης με όριο data, για να μη χρησιμοποιείς πολύ το εύρος ζώνης δικτύου...
Επίσης τσέκαρε, αν όταν ξεκινάς ένα παιχνίδι ο ανεμιστήρας ξεκινάει να δουλεύει γρήγορα...! Αν δεν κάνει το χαρακτηριστικό θόρυβο, μπορεί να έχεις και ελαττωματικό ανεμιστήρα!

Username
vagman_tech

Δεν έχω ιδέα από PS5 καθώς δεν έχω αλλά θα σου πρότεινα να παρατηρήσεις σε ποια παιχνίδια γίνεται και σε τι βαθμό. Μπορεί κάποιο παιχνίδι να είναι αρκετά καινούργιο και να έχει bugs/κακογραμμένο κώδικα οπότε να μην φταίει το μηχάνημα. Επιβεβαίωσε τις παραπάνω υποψίες με αναζήτησε σε reddit και γενικά στο διαδίκτυο.

Επίσης, όταν εννοείς καθάρισμα τι ακριβώς έκανες ; Πόσα χρόνια το έχεις ;

1 Comment

Nikos D

GTA V ,NBA 2k25,The Witcher αυτά παίζω κυρίως .καθάρισμα εννοώ άνοιξα τα καπάκια αλά δεν είχε τίποτα από σκόνες γιατί το έχω καλυμμένο πάντα εδώ και έναν. Χρόνο

Username