What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Iris_Athina

Καλησπέρα! Το έχω βάλει μόνο δύο φορές το βράδυ και από πάνω μια ενυδατικη της Vichy και το πρωί αντιλαϊκό 30 πριν βγω! Κ έχω έντονη ξυροδερμια κ κοκκινίλες!! Υπάρχει κάποια αντενδείξη για το προϊόν αυτό? Για να καταλάβω τι γίνεται?

Username

3 Replies

Mary C.

Παλιότερα (στα 21 μου) είχα ξεκινήσει ρετινόλη κατόπιν σύστασης αισθητικού (όχι τη συγκεκριμένη ρετινόλη, άλλης εταιρίας) και έπαθα ακριβώς το ίδιο. Ο δερματολόγος μου είπε ότι είναι θέμα ηλικίας αλλά και δέρματος. Θέλει πολύ καλή ενυδάτωση και αντηλιακό 50+ ειδικά τις πρώτες φορές. Επίσης βλέπω ότι ξεκινήσατε τη ρετινόλη Ιούνιο, που το καλοκαίρι ο ήλιος είναι πιο δυνατός. Και φυσικά θέλει καθαρισμό και το πρωί γιατί ειδάλλως μένει προϊόν στην επιδερμίδα ακόμη και μετά από ώρες. Εμένα πάντως και η ενυδατική της vichy μου είχε δημιουργήσει σπυράκια και πλέον χρησιμοποιώ μόνο υποαλλεργική από Avene.

Username
Aimilia_Kyriazi

Επαθα και εγώ ακριβώς το ίδιο χωρίς να βάζω τίποτα μετά το προϊόν και βάζοντας αντηλιακό την επόμενη μέρα !! Δεν ξέρω τι μπορεί να συμβαίνει

Username
mairymairym

Μήπως η ενυδατικη της vichy έχει κάποιο ενεργό συστατικό; Επίσης, η ρετινολη αν και εδώ είναι σε μικρή συγκεντρωση, δημιουργεί ερυθρότητα και ξηρότητα. Για αυτό το λόγο ξεκινάμε με αραιή χρήση δηλαδή 3 ή 4 φορές την εβδομάδα ή λιγότερο στην περίπτωση τη δική σας. Σε κάποιες περιπτώσεις δημιουργεί purging, ένα φούντωμα ελαφρύ με σπυράκια αλλά μετα το δέρμα γίνεται γυαλι. Τα αποτελέσματά με τη χρήση αργούν να φανούν.

Username