What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
annmar.ko

Ξανα επανέρχομαι με ερωτήσεις!!! αυτή τη φορά θα ήθελα να πάρω ένα κινητό για εμένα! που να έχει καλή μνήμη ραμ, μπαταρία, κάμερα!! έχω στο νού μου το α21ς to a32 , a52, a72 στη χειρότερη γιατί είναι και λίγο τσιμπημένα!! ποιό λέτε να είναι καλύτερο? συγκεκριμενα έχω επικεντρωθεί στα 3 τελευταία αλλά τα σχόλια του κόσμου με έχουν μπερδέψει!!

Username

2 Replies

mpampis_mpampis86

Είναι πάρα πολύ καλό κινητό με καλή μνήμη ραμ κάμερα και μπαταρία.

1 Comment

Username
Pete_TheKing

Αρχικά, απέρριψε το Α21s, είναι απλά εκτός σύγκρισης. Κατά τη γνώμη μου, ούτε το Α32 είναι τίποτα σπουδαίο.
Α52 (4G) γιατί έχει πολύ καλή οθόνη και κάμερα για την κατηγορία του. Value gor money.
Α52 (5G) για οθόνη, επιδόσεις και 5G.
A72 για κάμερα, βίντεο και μπαταρία.
Ελπίζω να βοήθησα:)

5 Comments

annmar.ko

Βοήθησες πολυ! σε ευχαριστω πολυ! στο α52 με προβληματιχει η μπαταρια που ειναι 4.500 mah σε σχεση με το α32 που ειναι 5.000

annmar.ko

το α72 παλι καλο ακουγεται αλλα ακριβο ειδικα σε κατάστημα

Pete_TheKing

Το Α32 έχει πολύ χειρότερο επεξεργαστή, αυτό οδηγεί, όχι μόνο σε κατώτερες επιδόσεις, αλλά και σε χειρότερη διαχείριση της μπαταρίας. Οπότε τα 5000mAh είναι τυπική χωρητικότητα και δε παίζουν κάποιο σημαντικό ρόλο (παίζει ρόλο και το λογισμικο αλλά είναι το ίδιο και στις τρεις συσκευές). Επίσης, η μπαταρία του Α52 είναι τέρας, τσέκαρε την κριτική μου! Τέλος, τα Α52 έχουν και πάλι καλή κάμερα, υστερούν κυρίως στην εγγραφή βίντεο οπότε παράλειψε το Α72 αν θες!

annmar.ko

Επομένως να απορρίψω το α72 λόγω τιμής εννοείς ; Για το α32 Κριμα γιατι εξωτερικα εστω και το πλαστικο που εχει το γυαλιστερο ηταν ωραιο αλλα μαλλον είναι η εικονα [που αξιζει μονο} ρωταω γενικοτερα για τα 2 τελευταια μοντέλα τα α52 και α72 και όλοι μου λενε οποιο και να παρω είναι το ίδιο καλά . Όντως οι κάμερες τους είναι ιδιες και νομιζω και ο επεξεργαστης και άλλα πραγματακια απλὠς προσωπικά θεωρω λιγο αρνητικο στο α52 την μπαταρια αλλά ισως να μην παιζει ρόλο

Username