What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
babismixailidis

Μια ερωτηση θα ηθελα να κανω. Παω στο σκρουζτ στα φιλτρα των οθονων και βαζω VA στο πανελ και 144hz. Σε ολα τα monitors που ειναι σε δημοτικοτητα δεν γραφει κανενας αρνητικες αξιολογησεις για ghosting, strobing, flikering. Γιατι γινεται μονο σε αυτο το Monitor? Ειναι τυχαιο? Τo monitor εχει το κλασσικο va panel της Samsung που φοραει σε ολα τα περσινα μοντελα και το χρησιμοποιουν και αλλες εταιρεις σαν την Αoc. To συγκεκριμενο monitor ειναι το ιδιο αν οχι καλυτερο με το AOC CU34G2X 34 και ομως δεν εχει καμια αρνητικη κριτικη. Μου φαινεται παρα πολυ περιεργο που του βαζουν 1 αστερι και μαλιστα αυτη την περιοδο. Ολες οι αξιολογησεις γινονται απο προφιλ που δημιουργηθηκαν Νοεμβριο-Δεκεμβριο του 2020. Τροφη για σκεψη :P Καποιους τους πονεσε που δεν προλαβαν την προσφορα μου φαινεται

Username

3 Replies

JackBurton

Παραλίγο να μην την πάρω στα 300 με τις μ@κιες που διάβαζα εδω μέσα, τρόμαξα. Και είχα δει πολλά reviews και για αυτη και την gigabyte και μου φαινόταν πολύ τίμια. Σκέφτομαι ρε τι γίνεται μπας και την δίνουν επίτηδες τόσο και τρέχουμε μετά; Η οθόνη είναι μια χαρά, είμαι πολύ ευχαριστημένος. Και freesync χρησιμοποιώ με nvidia καρτα και ουτε flickering εχω παρατηρήσει, ουτε ghosting. Ευτυχώς που την πήρα και τώρα έχω οθονάρα. Και την χρησιμοποιώ με μια 2060 super οχι κανα μεγαθήριο στα 144hz σε παιχνίδια κανονικότατα.

Username

4 Comments

YNWA Lfc

Δεν διαβάζω ποτέ κριτικές του Σκρουτζ ούτε και έχουν σημασία όταν θέλω να επιλέξω κάτι. Τα review μάλιστα αλλά βιάστηκα γιατί μου φάνηκε σαν ψέμα τέτοιο μόνιτορ 299 ευρώ....Δώρο... Στην κατηγορία της με αυτά τα σπεκς και γι'αυτά τα χρήματα δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή. Είναι σαν να τους κλέβεις...

babismixailidis

Εγω θα πω κατι τελευταιο ωστε να το ληξουμε το θεμα. Ακομα και τα ips monitor βγαζουν Ghosting. Παραδειγμα το Gigabyte M27Q και οριστε σοβαρο review https://www.youtube.com/watch?v=uNIqwxAZ-MQ στο 5 λεπτο δειχνει οτι στο balance mode(2,5ms) εχει ghosting.
To xiaomi αν το βαλεις το στο medium(6.5ms)εχει λιγοτερο ghosting απο οτι το Gigabyte στο balance. Αυτο που θελω να πω ειναι οτι κανενα Monitor δεν ειναι τελειο. Οσο πιο ακριβο τοσο καλυτερη ποιοτητα στο panel. Ο καθενας απο εκει και περα βαζει προτεραιοτητες στο τι θελει απο ενα monitor...

YNWA Lfc

Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε μου. Δεν υπάρχει τέλειο μόνιτορ και όλα τα VA έχουν ghosting. Και τα IPS έχουν τα δικά τους μειονεκτήματα, αντίθεση, ποιότητα μαύρου που φαίνεται σαν γκρί κλπ. Το θέμα θεωρείται λήξαν. Καταπληκτικό το review!

Username
Vaggos1996

Πόσο ισχύει βγάζουν τα απωθημένα τους με τις αρνητικές αξιολογήσεις. Μακάρι να είχε το Σκρουτζ αξιολογήσεις μόνο από επιβεβαιωμένους αγοραστές και όχι ο κάθε άκυρος να γράφει τη βλακεία του επειδή δεν την πρόλαβε σε προσφορά

2 Comments

babismixailidis

Πεστα ρε φίλε και εγω αυτό λέω. Κανονικά πρέπει η αξιολόγηση να γίνεται από επιβεβαιωμενο αγοραστή όχι από το κάθε fake profil

YNWA Lfc

Δηλαδή αν γράψει κριτική η κοπελιά που της τη χάρισα δεν πιάνεται; Δεν ισχύει;

Username