Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
nik.bai

καλησπερα θα ηθελα να παρω και μια γνωμη απο καποιον που εχει την τηλεοραση χωρις να παω με κλειστα ματια...ο κυριος σκοπος μου θα ειναι gaming και ταινιες/σειρες για αυτο στραφτηκα σε αυτη που εχει 120 hz και hdmi 2.1 ....στον χωρο που θα βρισκεται θα ειναι σκοτεινος με την συνοδεια μονο μια led ταινιας διαβασα οτι εχει τραγικο light bleed και με εβαλε σε σκέψεις για αυτο απευθυνομαι εδω...απλα βοηθαει πιστευω η τιμη επειδη δεν εχω σκοπο να δωσω την παρουσα φαση να δωσω πανω απο 750 ευρω να παω σε αυτη ή να περιμενω καλυτερα καλοκαιρινες εκπτωσεις ή black friday που θα πεσουν οι πιο ακριβες ή τα καινουργια μοντελα που παρακολουθω οτι θα βγουν?

Όνομα χρήστη

3 Απαντήσεις

p.apostol

55inches για PC setup είναι υπερβολή - μια χαρά IPS οθονούλα όπου και τα PPI είναι καλά στα 49inches αρκεί να μην την βάλεις σε φωτεινό δωμάτιο γιατί θα φανεί αδύναμος ο φωτισμός. Φωτεινό δωμάτιο = VA Οθόνη... για πιστότητα χρώματος IPS αλλά σε πιο σκοτεινό δωμάτιο.

Όνομα χρήστη
Όνομα χρήστη
VAN GEL

Γεια χαρά! Έχω την 49άρα εδώ και 2 μήνες και μετά από πολλές ρυθμίσεις (ακόμη και τώρα, όλο και κάτι σκαλίζω) έχει εικόνα πέρα από κάθε προσδοκία με βάση την τιμή της... Στα χρήματα που μπορείς να διαθέσεις, κοιτάς την 55άρα για την οποία όμως καλό θα είναι να σε διαφωτίσουν όσοι έχουν αυτές τις ίντσες (από την άλλη, ένα panel 4Κ - 3840x2160 έχει μεγαλύτερο ppi σε 49 από ό,τι σε 55 ίντσες άρα, ιδανικά με τη μικρή διαγώνιο, έχει οριακά πιο ευκρινή εικόνα). Σε ό,τι αφορά τη μικρή, το σκοτεινό περιβάλλον που θα παίζεις ευνοεί ρυθμίσεις που μπορούν να μειώσουν δραστικά το light bleed αλλά και να εξαφανίσουν το "άτσαλο" local dimming (που, μεταξύ μας, είναι... τραγικό!). Έτσι μπορείς να έχεις μια value for money 100 Hz τηλεόραση και να βλέπεις μια χαρά ταινίες. Εκπτώσεις και Black Friday αργούν πολύ, οι τηλεοράσεις εσοδείας 2021 είναι ακόμη στις ανώτατες λιανικής, οπότε αν θέλεις TV τώρα καλό είναι να το πράξεις τώρα. Σημαντικό είναι, τέλος, τι προσδοκίες έχουμε από μια TV με βάση την τιμή της.

Όνομα χρήστη