Καλημέρα θέλω να αγοράσω μια τηλεόραση και ήμουν ανάμεσα στην Samsung Q60T και στην LG Nanocell 866Na αποφάσισα να πάω στην LG nanocell 866Na λόγο των 100 hz και του HDMI 2.1 αλλά δεν την βρήκα ετοιμοπαράδοτη . . . Τελικά ενημέρωσα ένα γνωστό κατάστημα να με ειδοποίηση όταν θα είναι διαθέσιμη, όμως τώρα διαβάζω πως έχει θέμα με το light bleed σε σημείο να μην μπορείς να ευχαριστηθεις ταινία σε σκοτεινό χώρο . . . Σκέφτομαι τελικά μήπως να πάρω την Samsung Q60T όμως διάβασα από αρκετά άτομα πως έχει και εκείνη κάποιο πρόβλημα, λένε με τον ήχο στις χαμηλές συχνότητες κάνει ένα περίεργο βουητό σε θέμα εικόνας πάντως τα χρώματα είναι έντονα αλλά χάνω τα 100 hz και το HDMI 2.1 . . . Εσάς ποια είναι η γνώμη σας ? Ακόμα κι αν έχετε κάποια άλλη να μου προτείνετε με παρόμοιες προδιαγραφές μέχρι 650 αν και εγώ δεν βρήκα κάτι ανάλογο . . . Ευχαριστώ οποίος μπει στην διαδικασία να το διαβάσει και συγνώμη αν κούρασα αλλά δεν ξέρω σε ποιον να απευθυνθώ που να γνωρίζει και να με βοηθήσει να πάρω μια απόφαση ώστε να φύγω από το Full HD και να πάω όσο το δυνατόν στο ποιο νορμάλ 4K αυτού του Badget . . .
1 Comment
Καλησπέρα φίλε μου, την τηλεόραση LG Nanocell 866Na 55" την έχω στα χέρια μου από την Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021 . . . Έχω βάλει από την πρώτη μέρα το ps4 pro και έχω την αίσθηση ώρες ώρες πως έχω το ps5 φυσικά με κάποιες ρυθμίσεις που έπρεπε να γίνουν για να φτάσει σε αυτό το επίπεδο . . . Τώρα για το Bleeding ώρες ώρες είναι σαν να μην υπάρχει παρότι στο δωμάτιο το μόνο φως που "χτυπάει" είναι τις τηλεοράσεις, όμως σε σκοτεινές σκηνές εκεί καταλαβαίνεις το πρόβλημα, αν και απενεργοποιημένο το Local Diming γίνεται αισθητό το Bleeding σε σημείο που ενοχλεί καθώς κάνει κάποιες άσπρες η και κιτρινοπες κηλίδες στην οθόνη. . . Οπότε για πολύ σκοτεινές σκηνές και με δίχως φωτισμό δεν συνιστάται . . . Προσπάθησα να εποικινωνισω με το κατάστημα γιατί δεν είναι για μένα λόγο του τόσο σκοτεινού δωματίου αλλά δεν πήρα απάντηση και αποφάσισα να την κρατήσω . . . Ελπίζω μην το μετανιώσω τώρα θα δείξει ο χρόνος . . .