What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
eftihis.1992

Καλημέρα θέλω να αγοράσω μια τηλεόραση και ήμουν ανάμεσα στην Samsung Q60T και στην LG Nanocell 866Na αποφάσισα να πάω στην LG nanocell 866Na λόγο των 100 hz και του HDMI 2.1 αλλά δεν την βρήκα ετοιμοπαράδοτη . . . Τελικά ενημέρωσα ένα γνωστό κατάστημα να με ειδοποίηση όταν θα είναι διαθέσιμη, όμως τώρα διαβάζω πως έχει θέμα με το light bleed σε σημείο να μην μπορείς να ευχαριστηθεις ταινία σε σκοτεινό χώρο . . . Σκέφτομαι τελικά μήπως να πάρω την Samsung Q60T όμως διάβασα από αρκετά άτομα πως έχει και εκείνη κάποιο πρόβλημα, λένε με τον ήχο στις χαμηλές συχνότητες κάνει ένα περίεργο βουητό σε θέμα εικόνας πάντως τα χρώματα είναι έντονα αλλά χάνω τα 100 hz και το HDMI 2.1 . . . Εσάς ποια είναι η γνώμη σας ? Ακόμα κι αν έχετε κάποια άλλη να μου προτείνετε με παρόμοιες προδιαγραφές μέχρι 650 αν και εγώ δεν βρήκα κάτι ανάλογο . . . Ευχαριστώ οποίος μπει στην διαδικασία να το διαβάσει και συγνώμη αν κούρασα αλλά δεν ξέρω σε ποιον να απευθυνθώ που να γνωρίζει και να με βοηθήσει να πάρω μια απόφαση ώστε να φύγω από το Full HD και να πάω όσο το δυνατόν στο ποιο νορμάλ 4K αυτού του Badget . . .

Username

3 Replies

Polydoros_Karachalios

Καλησπερα και παλι. Θελω να προσθεσω στα ανωτερο οτι η η βαση στηριξης (τοξο) ειναι πολυ καλυτερη συγκριτικα με αυτες που εχουν ποδαρακια δεξια-αριστερα.

1 Comment

eftihis.1992

Καλησπέρα φίλε μου, την τηλεόραση LG Nanocell 866Na 55" την έχω στα χέρια μου από την Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021 . . . Έχω βάλει από την πρώτη μέρα το ps4 pro και έχω την αίσθηση ώρες ώρες πως έχω το ps5 φυσικά με κάποιες ρυθμίσεις που έπρεπε να γίνουν για να φτάσει σε αυτό το επίπεδο . . . Τώρα για το Bleeding ώρες ώρες είναι σαν να μην υπάρχει παρότι στο δωμάτιο το μόνο φως που "χτυπάει" είναι τις τηλεοράσεις, όμως σε σκοτεινές σκηνές εκεί καταλαβαίνεις το πρόβλημα, αν και απενεργοποιημένο το Local Diming γίνεται αισθητό το Bleeding σε σημείο που ενοχλεί καθώς κάνει κάποιες άσπρες η και κιτρινοπες κηλίδες στην οθόνη. . . Οπότε για πολύ σκοτεινές σκηνές και με δίχως φωτισμό δεν συνιστάται . . . Προσπάθησα να εποικινωνισω με το κατάστημα γιατί δεν είναι για μένα λόγο του τόσο σκοτεινού δωματίου αλλά δεν πήρα απάντηση και αποφάσισα να την κρατήσω . . . Ελπίζω μην το μετανιώσω τώρα θα δείξει ο χρόνος . . .

Username
Polydoros_Karachalios

Καλησπερα. Κατοχος της τηλεορασης 49'' LG Nanocell 866Na 3 μηνες με τιμη 560 euro . Οντως υπαρχει θεμα με το light bleed (εις γνωση μου εκανα την αγορα) το οποιο σε εμενα εμφανιζεται στις δυο κατω γωνιες της οθονης το οποιο μετα το συνηθιζεις αν και φοβαμαι οτι στο μελλον το προβλημα μπορει να επεκταθει . Σε αλλους ειναι σε διαφορα σημεια . Προφανως το προβλημα ειναι εργοστασιακο. Σε συνθηκες φωτισμου η TV ειναι αρκετα καλη και ευκολοχρηστη. Επισης ο ηχος ειναι καλος ακομα και στο επιπεδο εντασης 10-12 ακους κανονικα δελτιο ειδησεων. Αξιζει για τα υπολοιπα χαρακτηριστικα της εως 550 ευρω (49΄΄). Ελπιζω να βοηθησα και οτι αλλο εχεις απορια εδω ειμαστε......

2 Comments

eftihis.1992

Σε ευχαριστώ φίλε μου τελικά περιμένω αύριο να παραλάβω την 55 καθώς την βρήκα σε τιμή ευκαιρίας στα 650€ με 5 χρόνια εγγύηση . . . Σκεφτόμουν για Samsung Q70T αλλά φοβήθηκα για τον απλούστατο λόγο ότι η Samsung μπορεί να σου πουλήσει τηλεόραση με καμένα pixel και να αρνείται αντικατάσταση, ενώ από την άλλη η LG είναι ποιο συνεργάσιμη και επειδή έχω περίπου 10 χρόνια LG ξέρω και τι αγοράζω . . .

Polydoros_Karachalios

Γεια χαρα. Αν εχεις παραλάβει πες μου οτι δεν εχεις θεμα με το light bleeding.

Username
agapaki

Φιλε μου εγω δεν μπορω να σε βοηθησω γιατι επεσα σε δυο προβληματικα μοντελα και ισως δεν ειμαι αντικειμενικη αν διαβασεις και τα σχολια μου παρακατω!!Η δικη μου αποψη ειναι καπου στη μεση!!!Εξαρταται και τι βλεπεις περισσοτερο στην τηλεοραση και ποτε!!!Ημουν η ατυχη της υποθεσης δυστυχως οποτε δεν μπορω να σου πω την αποψη μου μετα απο την εμπειρια που ειχα, γιατι ισως να μαι επηρεασμενη και να αδικησω την εν λογω τηλεοραση και να σε επηρεασω!!!!Θα σου πω ομως το εξης και λαβε το σοβαρα υποψιν!!!! Η LG σαν εταιρια εχει αψογο service και το εννοω!!!!Εγω ο,τι και να χρειαστηκα δυο μηνες τωρα που ειμαι χωρις τηλεοραση αυτο καταλαβα και εχω να πω ενα μεγαλο μπραβο....

1 Comment

eftihis.1992

Το ξέρω για αυτό το σκέφτομαι το τι θα κάνω γιατί διάβασα και αυτά που έγραψες και είδα και εγώ πως τα χρώματα δεν είναι τόσο ζωντανά . . . Σκέφτομαι να αγοράσω την Samsung Q70T αλλά δεν ξέρω αν είναι τόσο αξιόπιστη σαν εταιρεία και ως service όσο είναι η LG . . .

Username