What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
agapaki

Παιδια η τηλεοραση ειναι απαγορευτικη για τους λατρεις ταινιων,σειρων κλπ.Οπως εχω γραψει παρακατω ξεκινησα με την SM8600PLA η οποια ηταν βουτηγμενη στο light bleed.Γινεται αντικατασταση απο την εταιρια με την ΝΑΝΟ866.Βουτηγμενη στο light bleed επισης.Επικοινωνω με την εταιρια και ξανα αντικατασταση με δευτερη ΝΑΝΟ866!!!!Παιδια????Δεν ειμαι κανενας ψειρας με το μαυρο το ξεκαθαριζω.Αν θες το απολυτο μαυρο τα σκας και πας σε oled.Oταν ομως πληρωνεις 950 αρχικα γιατι πηρα και την 65αρα τρομαρα μου.....θες να βλεπεις αξιοπρεπως!!!!!!!Αφηνουμε το υποτιθεμενο μαυρο στην ακρη λοιπον.Εγω σας μιλαω για δυο προβληματικα μοντελα βουτηγμενα στο light bleed που αν δεν ηταν προβληματικα δεν θα γινοταν και αντικατασταση απο την εταιρια.Και μου ερχεται η τριτη τηλεοραση!!!!!!???Παλι ΝΑΝΟ866 και παλι το ιδιο προβλημα στις αλλες γωνιες της τωρα,συν οτι κατα την πρωτη λειτουργια της επι πεντε ωρες δεν κατεβαζε εφαρμογες με τπτ!!!!Μετα απο πεντε ωρες και κατοπιν επικοινωνιας με την εξυπηρετηση πελατων αντε παει στο καλο κατεβηκαν και οι εφαρμογες!!!!Και τωρα εν αναμονη τι θα γινει και μ αυτη καθοσον θα παρθει κι αυτη για τεχνικο ελεγχο.Μετα απο τοση ταλαιπωρια γιατι εναμιση μηνα ειμαι ηδη χωρις τηλεοραση,που εχω τουλαχιστον αλλες δυο βδομαδες μπροστα μου να δω τι θα γινει και μ αυτη και ξαναμενω χωρις τηλεοραση,σας λεω οτι οσοι εχετε τη δυνατοτητα πηγαιντε σε VA PANEL με full aray local dimming σε QLED η εν τελει σε OLED αν και κοστιζει ακριβα και το καταλαβαινω.Οταν ομως αυτη την εποχη σκας ενα 1000ρικο και πας δυο φορες σε αντικατασταση και εν αναμονη της τριτης φορας προβληματιστειτε λιγο τουλαχιστον.Την απογοητευση μου σας μεταφερω.Παρολα αυτα ναι εξυπηρετικοτατο και ευγενεστατο το σερβις της εταιριας αλλα τι να το κανω οταν ειμαι ηδη τοσο καιρο ετσι και εχω σκασει τοσα λεφτα???Δυο στα δυο λοιπον και εν αναμονη του τρια στα τρια γιατι οταν εχεις ηδη παραλαβει δυο προβληματικα μοντελα που αντικατασταθηκαν απο την εταιρια ουτε τρελη ειμαι ουτε εχω κανα κολλημα εξεζητημενο με την αποδοση του μαυρου.Για τους ταινιοφιλους κλπ σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου λεω ενα μεγαλο ΟΧΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Στην τελικη δεν αγοραζουμε τηλεορασεις για να βλεπουμε συμβατικα καναλια.Αυτα απο μενα......

Username

4 Replies

Polydoros_Karachalios

Γεια σας. Ποσο καιρο εκαναν να παρουν την πρωτη για ελεγχο και μετα ποτε σας ειδοποιησαν και σας εστειλαν τη δευτερη?

Username
c.karamolegkos

να σε ρωτησω κατι.την τηλεοραση την πηρα απο ενα καταστημα μικρο σχετικα οχι τα μεγαλα και οντως εχω και εγω light bleeding και επικοινωνησα για να την δουνε.εφοσον πουνε οτι οντως εχει θεμα (που αυτο θα πουν δεν γινεται αλλιως) μπορω απο το service αντι να μου φεορυν παλι την 866 για αντικατασταση να τους πω φερτε μου π.χ την 916 και σας πληρωνω την διαφορα?λειτουργει ετσι το πραγμα?

14 Comments

agapaki

Οχι φιλε μου δεν γινεται!!!!!!!Το ρωτησα κι εγω.Μετα απο τοση ταλαιπωρια αυτο ρωτησα και μου ειπαν οτι η αγοραπωλησια εχει να κανει με το καταστημα αγορας.Οχι με την εταιρια.Καλοριζικα και σε σενα τα μαντατα!!!!Τι να πω......υπομονη!!!!Δεν ξερω τι αλλο.....ειλικρινα.....!!!!Εγω ειχα κανει και ασφαλεια στην αρχικη.Εκει να δεις μπλεξιμο τωρα με το χρηματικο ποσο...ασε

c.karamolegkos

και εμενα μου ηρθε αντικατασταση και παλι το ιδιο προβλημα και ξανα εκανα αιτημα να την παρουνε.εσενα τουλαχιστον τωρα λυθηκε το θεμα σου?

agapaki

Φιλε μου σε νιωθω οσο ΔΕΝ ΠΑΕΙ!!!!!!!Στην τριτη τηλεοραση λοιπον με εξακριβωμενο προβλημα και αυτη (!) και κατοπιν πολλαπλων τηλ κλησεων κλπ η εταιρια πιστωσε το χρηματικο ποσο αγορας της αρχικης τηλεορασης στο καταστημα που την ειχα αγορασει!!!!Κοινως τα χρηματα μου πισω!!!!Πλεον αλλαξα μαρκα γιατι το τρια στα τρια το φυσαω και δεν κρυωνει και τωρα που σου στελνω ειμαι στην αναμονη παραλαβης της νεας μου τηλεορασης!!!!Σε καμια περιπτωση δεν ειμαι δυσαρεστημενη απο το service της lg αλλα εκ του αποτελεσματος και μετα απο δυο μηνες χωρις τηλεοραση δεν ρισκαρισα να παρω ουτε την nano 916 !!!! Πληρωσα τη διαφορα στο καταστημα και επελεξα κατι αλλο εντελως να τελειωνουμε μ αυτη την ιστορια επιτελους!!!!!Σε καταλαβαινω ειλικρινα στο λεω.....τα εζησα......ο,τι κ να σου πω ειναι λιγο!!!!το ξερω.....

c.karamolegkos

οταν δουν και στην 2η το προβλημα τι να τους πω ετσι ωστε να μου πιστωθει και εμενα το ποσο να παω σε αλλη τηλεοραση?επισης δεν ειναι μεγαλο καταστημα οπως public π.χ αλλα ενα κανονικο μαγαζι ετσι σχετικα μικρο απο εκει που την πηρα

agapaki

Επειδη ειμαι παθουσα και καταλαβαινω απολυτα το ξενερωμα σου.....ειλικρινα στο λεω αν μετα τον δευτερο τεχνικο ελεγχο διαπιστωθει παλι αντικατασταση οπως σ εμενα πες τους οτι δεν επιθυμεις αντικατασταση,οτι δεν θα παραλαβεις αντικατασταθεν μοντελο εκ νεου κ εφοσον εισαι εντος εγγυησεως κατασκευαστη επιθυμεις επιστροφη χρηματων!!!Δεν εχει σημασια απο που την πηρες.Καμια απολυτως.Ο καταναλωτης προστατευεται εντος διετιας απο τον Αστικο Κωδικα για τετοιου ειδους θεματα.Ελπιζω να βοηθησα.Εαν χρειαστεις ο,τιδηποτε μπορουμε να μιλησουμε σε π.μ και να βοηθησω περαιτερω!!!!

c.karamolegkos

Μίλησα με κατάστημα και μου είπαν δεν δέχονται πιστωτικό. Οπότε τι να κάνω? Να μου πιστωσουν αλλού το ποσό? Το ίδιο μοντέλο δεν το ξαναπαίρνω. Ναι αν μπορείς και θες στείλε μου μήνυμα καλύτερα γιατί από εδώ δεν αλλιώς αν έχεις χρόνο πες μου από εδώ. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως

agapaki

Κακως ασχοληθηκες με το καταστημα εσυ τωρα!!!Εσυ μιλας με την εταιρια!!!Μην μπερδευεσαι!Εφοσον και αν η εταιρια σε παει για αντικατασταση παλι κ ζητησεις επιστροφη χρηματων η εταιρια πιστωνει το καταστημα με τα λεφτα σου!!Οχι το καταστημα εσενα!!Καταλαβες????Ο εγγυητης σου ειναι ο κατασκευαστης,δηλ.η lg.Δεν ασχολεισαι εσυ με το καταστημα!!!!!!!!Σε οποιαδηποτε συναλλαγη.Και σαφως υπαρχει και ο συνηγορος του καταναλωτη καλε μου.Με την εταιρια δεν ειχα κανενα απολυτως προβλημα.Το χω ξανα αναφερει αλλα η lg εχει μακραν το καλυτερο service.Oκ εγω ειμαι επαρχια και δυστυχως ειχα μεγαλες καθυστερησεις αναμεσα στις αντικαταστασεις αλλα περα απ αυτο παραπονο κανενα απολυτως.Δεν θα χεις προβλημα με την εταιρια.Εγγυημενα.

agapaki

Την εγγυηση δεν στην παρεχει το καταστημα η lg στην παρεχει!!!!Εαν η lg προβει σε επιστροφη χρηματων,πιστωνει το ποσο που εδωσες στο καταστημα που την αγορασες!!!!Δεν σε πιστωνει το καταστημα καθεαυτου!Ελπιζω να σε ξεμπερδεψα.Ειλικρινα

c.karamolegkos

Μετά από πολύ ταλαιπωρία και μεγάλη εξυπηρέτηση από το κατάστημα θα παρω όλο το ποσό πίσω στον λογαριασμό μου όποτε είναι σαν να μην έγινε ποτέ η συναλλαγή. Ήθελα να σε ρωτήσω ποιο μοντέλο πήρες εσυ και τι μου προτείνεις με τ ιδια ή έστω μέχρι 300 πάνω για να μην έχω πάλι τα ίδια θέματα με bleeding

agapaki

Τελος καλο ολα καλα κ για σενα!!!!!!Δεν υπηρχε περιπτωση.θα εβγαζες ακρη.Τωρα για τα υπολοιπα Δεν ξερω αν ειχες παρει την 55αρα η την 65αρα για να ξερω πανω κατω τι ποσο διαθετεις κ μεχρι που μπορεις να φτασεις.Παιζει ρολο κ η χρηση της τηλεορασης.Ασχολεισαι με gaming?Eιναι πιο πολυ για ταινιες κλπ?Εγω παντα ημουν φαν της lg.Ειναι και το αψογο service της στη μεση για να λεμε την αληθεια.Για μενα η oled cx6 της lg λοιπον ειναι απλα απο αλλο πλανητη!!!!!!!!Δεν υπαρχει!!!!!!!!!Αυτη θα προτεινα αβλεπι, στις 55 ιντσες ομως για να ισοσταθμιστουν τα χρηματα πανω κατω (αν ειχες παρει την 65αρα αρχικα οπως κ γω!!!)Και στη συνεχεια Q80T της samsung και φυσικα η sony 9096 που ξεφευγει λιγο οικονομικα ομως..Δεν ξερω για τι ιντσες ενδιαφερεσαι γι αυτο λεω βαση των δικων μου επιλογων και budget.Η 916 με τρομαζει λογω ips panel ασχετα με το full aray.Bεβαια κατι χανεις κατι κερδιζεις.(στο ips γωνιες θεασης κλπ κλπ).Αν οχι οled λοιπον για τον κλασσικο λογο του burn in κλπ κλπ κ εισαι ταινιοφιλος κ κυριως βλεπεις νυχτα κ τα σχετικα το va panel με direct full aray dimming για μενα ειναι μονοδρομος!!!!.Ελπιζω να βοηθησα.

c.karamolegkos

βοηθησες πολυ και υπαρχει φοβος κλασσικα με το burn in .ειχα την 49 nanocell αλλα σκεφτομαι μεχρι 55 να παρω και αν και θα κοιταξω την oled που μου ειπες ειμαι αναμεσα στην samsung 80t και την sony 9096 η οποια ομως ακομα δεν εχει vrr.βλεπω αρκετες ταινιες και gaming οχι με τις ωρες 2-3 φορες την εβδομαδα απο 1-2 ωρες.οποτε λες samsung η σονυ?

agapaki

Το πανελ της q80 εχει εγγυηση για δεκα χρονια.Απ την αλλη η 80 δεν εχει dolby vision αλλα hdr10+.Εχει χαμημοτερο input lag ομως για παιχνιδια και υπηστηριζει και vrr.Η sony απ την αλλη εχει καλυτερο dimming και contrast και ειναι λιγο καλυτερη για ταινιες βραδυ κλπ.Στις αντανακλασεις ομως η 80 υπερτερει.Γενικα δυο πολυ καλες τηλεορασεις με μικροδιαφορες στα σημεια με την 80 να ναι πιο προσιτη οικονομικα.Βεβαια η samsung φετος εβγαλε τηλεορασεις υποδεεστερων των περσινων.Η περσινη σειρα ηταν κλασεις ανωτερη!!!

c.karamolegkos

καταλαβα οποτε προτεινεις την q80t αν και στα γκρι της ειναι καπως σε σχεση με την σονυ και δημιουργει ισως λιγο σκοτεινες σκιες στις ακρες.απο την αλλη το vrr δεν ξερουμε αν θα βγει στη σονυ η οποια ομως εχει dts ηχο αλλα χειροτερη γωνια θεασης.απο τα λογια σου μαλλον θα προτιμησω την q80t η αν πεσει ισως παω στην q90t .σε ευχαριστω και παλι πολυ!

agapaki

Η 90 κατα την γνωμη μου παντα δεν αξιζει τα τοσα παραπανω απ την 80.εχει αρκετη διαφορα!!!!Νομιζω η 80 θα σου φανει πολυ τιμια ειδικα μετα την 866.Η sony εχει κατι μειον κατι συν αλλα ξεφευγεις κι εκει οικονομικα!!!!!Συνοψιζοντας στην 80 θα πηγαινα.Η πιο alternative oled του 2020 στα χρηματα που ψαχνεις....!Καπου υστερει καπου κερδιζει με τη sony αλλα ειναι κ το χρηματικο στη μεση!!!!!

Username
Manos_Papadakis

Αντιλαμβάνομαι την αγανάκτηση. Πρέπει όμως να πω πως και στις ενημερώσεις των εφαρμογών, αλλά κυρίως στο dimming μετά τις ρυθμίσεις που μπορεί κανείς να βρει online, η εικόνα της δικής μου συσκευής σε δορυφορική Cosmote και κυρίως streaming (Netflix / Apple TV) είναι πραγματικά εξαιρετική (βλέπω φυσικά το βράδυ με ένα πορτατιφ στο χώρο). Ειδικά, Dolby Vision και 4Κ είναι ΑΠΑΙΧΤΑ. Αυτά για την ισορροπημένη ενημέρωση υποψήφιων αγοραστών.

1 Comment

agapaki

Δεν αμφιβαλλω για οσα λες φιλε μου,αλλωστε οπως εχω πει σε σχολιο μου παρακατω η εικονα σε συνθηκες φωτισμου απλα ΤΑ ΣΠΑΕΙ και ειναι αναλογη oled.Πραγματι!!!! Δεν μιλαω περι αποδοσης χρωματων,μαυρου κλπ... οταν δυο στα δυο πηγαν για αντικατασταση ομως απο την ιδια την εταιρια αναφορικα με το light bleeding ε καπου κατι δεν κολλαει!!!!Μαλλον ησουν απο τους τυχερους!!!!!!!.Ισως εγω ημουν η ατυχη και δυστυχως μου ετυχαν προβληματικα μοντελα !!!!Και δεν ειμαι η μονη οπως διαβαζω στα σχολια αγοραστων..

Username
PANAGIOTIS sira

Ζήτα να πιστωθεί το ποσο στο κατάστημα αφου εχεις τέτοια προβληματα πρόσθεσε επιπλέον ποσο και πανε σε oled η qled.

2 Comments

agapaki

Καπως ετσι θα γινει γιατι το δυο στα δυο ηδη με προβληματισε πολυ!!!!

PANAGIOTIS sira

Γνώμη μου. Samsung 80T η OLED cx6la. Δε ξερω με την LG 916nano αν προτιμας μεγαλυτερες ίντσες στα χρήματα που έδωσες..

Username