Παιδια η τηλεοραση ειναι απαγορευτικη για τους λατρεις ταινιων,σειρων κλπ.Οπως εχω γραψει παρακατω ξεκινησα με την SM8600PLA η οποια ηταν βουτηγμενη στο light bleed.Γινεται αντικατασταση απο την εταιρια με την ΝΑΝΟ866.Βουτηγμενη στο light bleed επισης.Επικοινωνω με την εταιρια και ξανα αντικατασταση με δευτερη ΝΑΝΟ866!!!!Παιδια????Δεν ειμαι κανενας ψειρας με το μαυρο το ξεκαθαριζω.Αν θες το απολυτο μαυρο τα σκας και πας σε oled.Oταν ομως πληρωνεις 950 αρχικα γιατι πηρα και την 65αρα τρομαρα μου.....θες να βλεπεις αξιοπρεπως!!!!!!!Αφηνουμε το υποτιθεμενο μαυρο στην ακρη λοιπον.Εγω σας μιλαω για δυο προβληματικα μοντελα βουτηγμενα στο light bleed που αν δεν ηταν προβληματικα δεν θα γινοταν και αντικατασταση απο την εταιρια.Και μου ερχεται η τριτη τηλεοραση!!!!!!???Παλι ΝΑΝΟ866 και παλι το ιδιο προβλημα στις αλλες γωνιες της τωρα,συν οτι κατα την πρωτη λειτουργια της επι πεντε ωρες δεν κατεβαζε εφαρμογες με τπτ!!!!Μετα απο πεντε ωρες και κατοπιν επικοινωνιας με την εξυπηρετηση πελατων αντε παει στο καλο κατεβηκαν και οι εφαρμογες!!!!Και τωρα εν αναμονη τι θα γινει και μ αυτη καθοσον θα παρθει κι αυτη για τεχνικο ελεγχο.Μετα απο τοση ταλαιπωρια γιατι εναμιση μηνα ειμαι ηδη χωρις τηλεοραση,που εχω τουλαχιστον αλλες δυο βδομαδες μπροστα μου να δω τι θα γινει και μ αυτη και ξαναμενω χωρις τηλεοραση,σας λεω οτι οσοι εχετε τη δυνατοτητα πηγαιντε σε VA PANEL με full aray local dimming σε QLED η εν τελει σε OLED αν και κοστιζει ακριβα και το καταλαβαινω.Οταν ομως αυτη την εποχη σκας ενα 1000ρικο και πας δυο φορες σε αντικατασταση και εν αναμονη της τριτης φορας προβληματιστειτε λιγο τουλαχιστον.Την απογοητευση μου σας μεταφερω.Παρολα αυτα ναι εξυπηρετικοτατο και ευγενεστατο το σερβις της εταιριας αλλα τι να το κανω οταν ειμαι ηδη τοσο καιρο ετσι και εχω σκασει τοσα λεφτα???Δυο στα δυο λοιπον και εν αναμονη του τρια στα τρια γιατι οταν εχεις ηδη παραλαβει δυο προβληματικα μοντελα που αντικατασταθηκαν απο την εταιρια ουτε τρελη ειμαι ουτε εχω κανα κολλημα εξεζητημενο με την αποδοση του μαυρου.Για τους ταινιοφιλους κλπ σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου λεω ενα μεγαλο ΟΧΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Στην τελικη δεν αγοραζουμε τηλεορασεις για να βλεπουμε συμβατικα καναλια.Αυτα απο μενα......