Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
bill_psilos

Αγορασμένη προχθές από μεγάλη αλυσίδα στα 670e σε άμεση αντικατάσταση( μετά από 2 ήμερες χρήσης) μοντέλου άλλης εταιρείας σε παρόμοιες ίντσες (49-50) με VA panel που είχε καταπληκτικά μαύρα ,αξιοπρεπέστατο FALD και τις καλυτερότερες κριτικές απ' όλους τους ειδήμονες του χώρου αλλά με την μικρή λεπτομέρεια πως εφόσον η γωνία θέασης ήταν μεγαλύτερη των 5 μοιρών τα έβλεπες όλα κωλυόμενα ή δεν τα έβλεπες καθόλου ότι διορθώσεις και αν έκανες!
Οπότε LG που τα πάει σε όλα από καλά ως πολύ καλά και μπορείς να καθίσεις και όπου θέλεις στο σπίτι σου για να δεις τηλεόραση χωρίς μοιρογνωμόνια.
Για την τιμή ,δεν μπορώ να σχολιάσω γιατί δεν πρόλαβα τις χαμηλότερες που αναφέρονται στα σχόλια. Αξιοπρεπέστατη λοιπόν ,ενδεχομένως ακριβότερη από το πρόσφατο παρελθόν αλλά τι να κάνουμε..

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

Manos_Papadakis

Θα έπρεπε να αναφέρετε και το μοντέλο της άλλης εταιρείας για να βοηθήσετε υποψήφιους αγοραστές.

2 Σχόλια

bill_psilos

Ισως εχεις δικιο αλλα απο την στιγμη που το συγκεκριμενο ποσταρισμα αφορουσε την LG θεωρησα οτι δεν ειναι σωστο.
Μετα το σχολιο σου παντως, εκανα αντιστοιχη καταχωρηση στο μοντελο που επεστρεψα.

Όνομα χρήστη