What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Antonis_Nerantzoylis

Καλησπερα, ηθελα να ρωτησω τα 120HZ ισχυουν ή τα 100HZ που γραφει στο Skroutz. Γιατι σε διαφορα site εχω δει οτι εχει διαφορα η εκδοση που εχουμε στην Ευρωπη απο αυτην της Αμερικης. Επισης, εχετε καποια αλλη να προτεινετε; Το κυριο προβλημα μου ειναι οτι το σαλονι μου δεν ειναι τοσο μεγαλο οποτε μεχρι 49 μπορω να βαλω και απο οσο εχω ψαξει HDMI2.1 σε αυτο το μεγεθος δεν παιζουν πολλες. Με ενδιαφερει κυριως για ταινιες-netflix και για gaming σε ps5 και switch

Username

2 Replies

Shirokami

100/120Hz είναι πρακτικά το ίδιο, έχει να κάνει με το σήμα που δέχεται (100 PAL/120 NTSC), όμως σε παιχνίδια δε σε πειράζει - 120 θα έχεις.

1 Comment

Username
PANAGIOTIS sira

Απόσταση από τη τηλεόραση πανω απο 3 μέτρα πανε σε 80T Samsung. Σε ταινίες καλύτερη από nano 866.Οσο για gaming και η LG είναι κορυφή. Τώρα αν εισαι σε 49αρα μένεις ε αυτήν για τα χρήματα της πεταει, αρκετοί την αγόρασα 700€+. Στο απόλυτο σκοτάδι τα γνωστά... Βάλε ένα ελαφρυ φωτισμό κάνει ρυθμίσεις και είσαι οκ στις ταινίες

2 Comments

Antonis_Nerantzoylis

Οχι η αποσταση απο τον καναπε ειναι 2 μετρα οποτε οι 49 ιντσες ειναι το μεγιστο που μπορω να χωρεσω. Ειχα τσεκαρει και την 80T αλλα σε 49αρα δεν εχει HDMI 2.1 που ειναι μειον γιατι τη θελω για gaming κυριως. Το light dimming ειναι τοσο κακο οσο λενε; Η αλλη μου επιλογη ειναι η CX που ειναι τοπ αλλα ειναι και διπλασια τιμη

PANAGIOTIS sira

Cx βγαίνει με 2.1? Στα 2 μέτρα πας σε 49αρα.Οσον αφορά το light δε είναι και τόσο κακό, με κατάλληλη ρυθμίσεις παλευεται. Σε αρκετό σκοτάδι είναι κάπως αλλά οκ, κανείς απενεργοποίηση. Κατά τα άλλα μια χαρά είναι η τηλεόραση. Δε ξερω αν σε κάποιους είναι υπερβολικό η προβληματικο, ίσως σε τι πανελ πεσεις

Username