Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Antonis_Kalamoukis

καλησπερα σας. Ημουν πολυ ικανοποιημενος απ την συσκευη αυτη μεχρι που αρχισε το προβλημα με την οθονη. Αυτο θα πρεπει να ξεκινησε μετα την αναβαθμιση σε 12.1.5. Κατα την διαρκεια μιας κλησης κι οταν η συκσευη ειναι μακρια απ το κεφαλι λογω hands free αναβοσβηνει η οθονη συνεχεια. Οταν το επαναφερω στο κεφαλι προφανως λογω αισθητηρα η οθονη κλεινει και μετα παλι τα ιδια. Επειδη χρησιμοποιω πολυ τ ακουστικα φοβαμαι μην καει η οθονη. Μπορει να μου πει καποιος φιλος εαν αντιμετωπισε το ιδιο μετα την αναβαθμιση ? δεν θελω να κανω ακομα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων μηπως και βρω ληση και γλυτωσω την δουλεια αυτη. Μπορει να βοηθησει καποιος ?

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

Όνομα χρήστη
pantzos3

Επειδη αντιμετωπιζω το ιδιο θεμα και επιπλεον με hands free ενεργοποιειται η οθονη και αναβοσβηνει ,οπου πατιουνται διαφορα κουμπια κατα λαθος (ανοιχτη ακροαση,mute κτλ) το λευσα με τον εξης τροπο :αντι να κλειδωσω το κινητο την ωρα της κλησης με το πλαινο κουμπι ,παταω το κεντρικο-μεσαιο και βαζω τη κληση στο backround και μετα το κλειδωνωμε το πλαινο και σωθηκα.Η οθονη δεν ξαναανοιγει μετα

Όνομα χρήστη