What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Username

1 Reply

Bisba-san

Ως χρήστης Xiaomi τα τελευταια χρόνια εχω απογοητευτεί... καθώς οι εφαρμογές τις Xiaomi (πχ. ο cache cleaner ή mi browser) σου πετάνε διαφημίσεις κάτι το οποίο εμένα δεν μου αρέσει (έχω πληρώσει 300 και ευρω το κινητό... είναι δυνατόν να βλέπω ads??, απαράδεκτο με τους κινέζους). Επίσης στην οθόνη που σου δείχνει τα notification, όταν σου έχουν έρθει παραπάνω από μια ειδοποιήσεις ....σου μπερδεύεει τα ονοματα των συνομιλιών και των ατόμων. Αν πατήσεις στην ειδοποίηση μετά φαίνεται μια χαρα αλλα δεν ξέρεις από πριν ποιος μπορει να σου έχει στείλει τι. Αν ξανα επέλεγα, θα δόκιμαζα σίγουρα το Motorola για να δω και μια άλλη εταιρεία.

3 Comments

Pyriflegethwn

Σε ευχαριστώ για την άποψή σου. Ξέρεις τι γίνεται φίλε μου; Όλα τα κινητά έχουν κάποιες τρανταχτές και αδικαιολόγητες αδυναμίες. Αυτό που αναφέρεις όντως ισχύει και αδικεί τόσο πολύ την κατά τα άλλα καλή προσπάθεια που κάνει η xiaomi να παρέχει vfm μοντέλα. Από την άλλη οι άλλες εταιρίες μπορεί να τα πηγαίνουν εμφανώς καλύτερα σε τέτοια απλά πράγματα αλλά χάνουν σε χαρακτηριστικά. Για το μοντέλο της motorola εν προκειμένω, όσο ψάχνω βρίσκω να διαμαρτύρονται πολλοί για ελαττωματική οθόνη, πράγμα που δεν μπορεί να συγχωρεθεί σε σχέση με τα σπαστικά μεν αλλά ελαφριά ελαττώματα του λογισμικού της xiaomi. Μεταξύ των δύο καταλήγω μάλλον στο... Oneplus Nord και μετά στο LG Velvet αλλά λόγω τιμής δυστυχώς απορρίπτονται και τα δύο. Οπότε απλά περιμένω να πέσει η τιμή του mi10 lite και να συμβιβαστώ με τα ελαττώματά του!

jimkat1307

Τις διαφημίσεις στις εφαρμογές mi τις απενεργοποιείς στις ρυθμίσεις της κάθε εφαρμογής.. Receive recommendations - off

Δεν έχω πουθενά διαφημίσεις.

Odysseas_Kalaitsidis28

Μπορεις να το απενεργοποιήσεις. Πατα στο youtube πως να απενεργοποιήσω τις διαφημίσεις και θα σου βγαλουν ρυθμίσεις που απενεργοποιείς τις διαφήμισες

Username