Έχω βρει το συγκεκριμένο εκθεσιακο κ σκέφτομαι να το πάρω.
Αξίζει για ελαφριά χρήση, (περισσότερο για office κ διαδικτυακά μαθηματα)?
Επίσης, η μπαταρία είναι καλή σε βάθος χρόνου?
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Έχω βρει το συγκεκριμένο εκθεσιακο κ σκέφτομαι να το πάρω.
Αξίζει για ελαφριά χρήση, (περισσότερο για office κ διαδικτυακά μαθηματα)?
Επίσης, η μπαταρία είναι καλή σε βάθος χρόνου?
1 Απάντηση
Εξαρταται από την τιμή.
Η οθόνη το πληκτρολόγιο το μέγεθος της συσκευής και η ποιότητα κατασκευής είναι τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα της συσκευής. Για office και βασική χρήση γραφείου δεν θα εχεις κανένα πρόβλημα. Από άποψη ταχύτητας hardware σήμερα θα βρεις σίγουρα κάτι καλύτερο. Αντίθετα: Η μπαταρία δεν κρατάει πάνω απο 5-6 ώρες max χωρίς παροχή ρευματος. Επειδή χρησιμοποιώ την συσκευή συνήθως στο γραφείο με παροχή ρεύματος δεν ξέρω πόση φθορά έχει η μπαταρία, αλλά έχει πρόγραμμα που προστετεύει από τις συνεχόμενες φορτίσεις και θεωρητικά κρατάει την υγεία της μπαταρίας σε καλή κατάσταση για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Η κάμερα είναι στην καλύτερη περίπτωση μέτρια, αν όχι κάτω του μετρίου. Συχνά χρησιμοποιώ εξωτερική κάμερα για τις κλησεις μου.
Μεγάλο μειονέκτημα η σχετικά μικρή συνδεσιμότητα-θές σίγουρα έξτρα hub για τις συσκευές σου.
Επίσης, δεν έχει thunderbolt αλλά usb-c, κάτι αποδεκτό πριν 2-3 χρόνια, αλλά σήμερα είναι ψιλοπαροχημένο γιατί είναι 3 χρόνια πιο κοντά στο τέλος του σαν συσκευή (όλες οι συσκευές πάνε προς thunderbolt τεχνολογία πλέον).
Σημειωσε πως πριν 2,5 χρόνια έκανε 820 ευρώ καλύτερη τιμή. Με τα χρήματα αυτά σήμερα παίρνεις κάτι καινούριο με καλύτερο hardware.
Θα το κοίταγα σαν επιλογή μόνο με μια πολύ γεναία έκπτωση της τάξης 50% λόγω ηλικίας.