Παρακαλώ πολύ μπορεί κάποιος να μου απαντήσει αν γνωρίζει με την συγκεκριμένη κάμερα κατά την διάρκεια της βιντεοσκόπησης αν μπορεί ταυτόχρονα να φορτίζει και την κάμερα (sony zv-1) με ένα powerbank.
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Παρακαλώ πολύ μπορεί κάποιος να μου απαντήσει αν γνωρίζει με την συγκεκριμένη κάμερα κατά την διάρκεια της βιντεοσκόπησης αν μπορεί ταυτόχρονα να φορτίζει και την κάμερα (sony zv-1) με ένα powerbank.
3 Απαντήσεις
Καλημερα λιγο αργα αλλα σου απανταω μιας και την χρησιμοποιω ετσι οπως ειπες !!! Μια χαρα δουλευει η καμερα , την χρησιμοποιώ 2-4 ωρες οση ωρα κανω livestream και την φορτιζω απο την αρχη μεχρι το τελος με powerbank , και δουλευει αψογα !! σου στελνω και το powerbank που εχω , https://www.skroutz.gr/s/20525681/Xiaomi-Mi-Powerbank-3-Pro-20000mAh-%CE%9C%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF.html?from=account_notifications#sku_review_1286838
Καλησπέρα, απο την ιστοσελίδα της sony: "If you turn on the camera, power will be supplied from the wall outlet (wall socket) and you will be able to operate the camera. However, the battery pack will not be charged." Σε ελέυθερη μετάφραση, λέει πως: Αν ενεργοποιήσεις την κάμερα την ώρα που την φορτίζεις από το usb η κάμερα θα ενεργοποιηθεί αλλά η φόρτιση θα διακοπεί".
2 Σχόλια
Ρε παιδια ψάξτε πριν γράψετε κατι και μ,περδευετε τον κοσμο...χρησιμοποιω την καμερα σε livestreams 2-4 ωρες και την φορτιζω απο το powerbank....μια χαρα δουλευει
Μετά από πολύ καιρό είδα τα παραπάνω που γράφετε παιδιά. Ναι έτσι είναι με ένα power bank κάνεις video μεγάλης διάρκειας το έχω δοκειμάσει καμιά 3-4 φορές. Μόνο που όταν είναι καλοκαίρι και υπάρχουν αναβαζμένες θερμοκρασίες η κάμερα ζεστένεται οπότε με ένα ανεμιστηράκι usb κάτω ψύξη. Το μικρόφωνο είναι ασύρματο και δεν επιρεάζεται ο θόρυβος από το ενσοματομένο μικρόφωνο της κάμερας. Όλα αυτα όσο αφορά τα 1080 στα 4Κ η κάμερα όντως ζεστένετε υπερβολικά και έκει νομίζω πως θέλει συνέχεια ψύξη για να δουλέψει συνεχώμενα αλλά δεν γνωρίζω αν μπορεί να κρατήσει μεγάλα χρονικά διαστήματα. Δεν δουλεύω 4Κ και δεν το έχω δοκειμάσει για μεγάλα χρονικά διαστήματα 1ώρα, 2ώρες κλπ.