Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Vicky_tz6320

Η μικρή μου είναι 28 μηνών και ψάχνω ένα παγούρι για να πίνει νερό. Έχουμε ένα της νουκ αλλά επειδή θέλει πολύ διναμη για να βγει νερό,ξέρει κανείς αν ρουφάνε εύκολα από το συγκεκριμένο παγούρι? Επίσης η μικρή το ρίχνει συνέχεια κάτω. Είναι ανθεκτικό στις πτώσεις? Έχει διαρροές ή μπαίνει άνετα στη τσάντα χωρίς να γίνουν όλα μούσκεμα? Υπάρχει κάποια ασφάλεια για να μην ανοίξει το καπάκι στη τσάντα? Αν μπορεί να βοηθήσει κανείς.

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

aretifaridh

Ναι να το παρετε ρουφαει παρα πολυ ευκολα εχει καπακι που κλεινει και ειναι πολυ ανθεκτικό.

4 Σχόλια

Vicky_tz6320

Υπάρχει φόβος να ανοίξει στη τσάντα γιατί όπως βλέπω στη φωτογραφία το καπάκι απλά το σπρώχνεις για να ανοίξει. Ή κάνω λαθος? αν είναι ανάποδα έχει διαρροές?

aretifaridh

Εμενα δεν εχει τυχει να ανοιξει βεβαια το εχω παντα ορθιο. Τωρα τελευταια οταν ειναι ανοιχτο το καπακι κ το ριχνει κατω εαν το αφησω αρκετη ωρα θα χυθει λιγο απο το γαλα της. Θεωρω πως δε θα βρεις κατι καλύτερο κ η κουμπαρα μου αυτο εχει αγοράσει που πριν ειχε σαν το δικο σου κ ειναι πολυ ευχαριστημενη. Θεωρω πως είναι δυσκολο παντως να σου ανοιξει το καπακι μεσα στην τσαντα.

Vicky_tz6320

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την πληροφορία. Καλές γιορτές!!

Όνομα χρήστη