What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
MGIANNIS

Καλησπέρα, συνεχόμενο βίντεο μπορεί να τραβάει?

Username

1 Reply

nikos.kiousis.5

Συνεχόμενο γιατί να τραβάει; Μπορείς να ρυθμίσεις διαστήματα και τα κόβει μόνη της και τα αποθηκεύει πχ ένα 10λεπτο και μόλις τελειώνει να ξεκινάει αυτόματα το επόμενο 10λεπτο και όταν γεμίσει η κάρτα μνήμης σβήνει μόνη της το πιο παλιό. Αν γράφεις συνεχόμενο θα γεμίσει η κάρτα και τέλος. Θα πρέπει μετά να το σβήσει όλο και να ξεκινήσει από την αρχή.

2 Comments

nikos.kiousis.5

Γενικά αυτά που πρέπει να προσέξεις είναι: Έχει χώρο το αυτοκίνητο για να κατέβει το καλώδιο από το παρμπριζ μέχρι εκεί που θα συνδεθεί για ρεύμα; Εγώ πχ το πέρασα λίγο μέσα στην οροφή, λίγο πίσω από το ύφασμα στο κολονάκι του συνοδηγού και μετά μέσα από το ντουλαπάκι του συνοδηγού και από εκεί βγήκε στην κονσόλα χαμηλά και μπήκε στο usb. Πολλά αυτοκίνητα όμως δεν έχουν usb στην κονσόλα αλλά ανάμεσα στα καθίσματα. Το καλώδιο θα φτάσει σίγουρα και μέχρι ανάμεσα στα καθίσματα (σκέψου ότι με τον δικό μου τρόπο έχει περισσέψει περίπου 1 μέτρο καλώδιο το οποίο έχω κρύψει μέσα στο ντουλαπάκι). Το θέμα δεν είναι λοιπόν αν θα φτάσει το καλώδιο, αλλά αν θα μπορεί να "τακτοποιηθεί" σε σημείο να μην ενοχλεί πχ μπερδεύεται σε πόδια και να μην είναι άσχημο. Πάντως έχει μέσα στην συσκευασία και βύσμα για τον αναπτήρα του αυτοκινήτου σε usb άρα σίγουρα θα μπορείς να το συνδέσεις και στην κονσόλα. Απλώς αν το είχα μόνιμα συνδεδεμένο (όπως πιθανότατα θα έχεις την κάμερα) θα ήταν αρκετά ενοχλητικό και θα καθόταν μέσα στην μέση της κονσόλας ένα εξόγκωμα. Εγώ το έχω κρατήσει και φορτίζω το κινητό με αυτό που και που.

Username