Καλημέρα και καλό μήνα να ρωτήσω έχει καταφέρει κανένας σας να βάλει μπροστά αυτοκίνητο με αυτό μόνος του; Χωρίς δεύτερο άτομο; Και αν ναι πως; Εγώ δεν το προλαβαίνω με τίποτα κοκκινίζει το λαμπάκι του για βοηθήστε λίγο βρε παιδιά Ευχαριστώ πολύ
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Καλημέρα και καλό μήνα να ρωτήσω έχει καταφέρει κανένας σας να βάλει μπροστά αυτοκίνητο με αυτό μόνος του; Χωρίς δεύτερο άτομο; Και αν ναι πως; Εγώ δεν το προλαβαίνω με τίποτα κοκκινίζει το λαμπάκι του για βοηθήστε λίγο βρε παιδιά Ευχαριστώ πολύ
2 Απαντήσεις
Έχω τρία αυτοκίνητα, οπότε έχω μόνιμο πρόβλημα με τις μπαταρίες τους. Το έχω χρησιμοποιήσει αρκετές φορές. Κάποιες φορές όντως κοκκινίζει άμεσα, αλλά πιστεύω ότι έχει να κάνει με την φόρτιση του power bank. Συνήθως δεν έχω πρόβλημα. Θέλει μόλις το συνδέσεις να τρέξεις να βάλεις μπροστά. Αν κοκκινίσει, το αποσυνδέεις και από τους πόλους, και τα καλώδια από το power bank και ξεκινάς από την αρχή. Κάποια στιγμή θα τα καταφέρεις. Σκέψου τι ταλαιπωρία θα ήταν να έψαχνες αυτοκίνητο, να σταθεί δίπλα σου, να απλώσετε δαγκάνες κλπ... Ελπίζω να βοήθησα!
κανονικά πρέπει να μείνει πράσινο μέχρι να πατήσεις μίζα.
μήπως δεν το έχεις καλά φορτισμένο και ανάβει κόκκινο για να δείξει πως δεν επαρκεί το ρεύμα για να εκκινήσει;
3 Σχόλια
Συνονόματε δεν ξέρω έδειχνε στο κουμπί του τρία λέντ αναμμένα και όταν εβαλα άλλον να πατήσει μίζα μόλις ένωσα τα καλώδια το αμάξι πήρε άνετα χωρίς ζόρι, βέβαια μετά μου άναβε μόνο τα δυο λεντ
προφανώς αναφέρεσαι στα λαμπάκια ένδειξης φόρτισης
εγώ έγραψα για το κόκκινο, πράσινο λαμπάκι που δείχνει πότε είναι έτοιμη η συσκευή για να πατήσεις μίζα
σχετικά με τα λαμπάκια φόρτισης, φόρτισε τη συσκευή μέχρι να γεμίσει πλήρως
αν και με τα δυο λαμπάκια πάλι θα σου δώσει ρεύμα για να βάλεις σε λειτουργεία
αν χρειαστεί κάποιο κινητήρα.