What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
katerinapik

Γνωρίζει κάποιος αν είναι κατάλληλο για ταβάνι μπάνιου? Έχω πρόβλημα με υγρασία και μύκητες και αν ναι περνάμε και κάποιο άλλο χρώμα από πάνω (π.χ πλαστικό) ή στέκεται και μόνο του?

Ευχαριστώ

Username

4 Replies

mpliatsi

Ότι και να επιλέξεις αν δεν το έχεις ήδη κάνει, είναι να κρατάς τους χρόνους. Δηλαδή αφού καθαρίσεις ότι παλιό μπορεί να βγει να το περάσεις με το αντιμουχλικό πχ της κλινεξ, να στεγνώσει καλά, να περάσεις στοκο ένα χέρι, 24 ώρες μετά, 2ο χέρι 12 ώρες μετά τρίψιμο με γυαλόχαρτο. Μετά ξεκινάς με ειδικό χρώμα vitex ή vivechrome για μπάνια και κουζίνες, 1ο χέρι να στεγνώσει καλά, 2ο χέρι και αν χρειαστεί και 3ο. Να θυμάσαι ότι οι χρόνοι παίζουν ρόλο. Όσο πιο πολύ το αφήσεις ακόμη και αν χρειαστεί να σου πάρει 4 μέρες, τόσο καλύτερο αποτέλεσμα θα έχεις. Το έκανε επαγγελματίας και έσκασε σε 2 μήνες. Το έκανα μόνος μου, μου στοίχησε λιγότερο από 30 ευρώ, μου πήρε 4 μέρες και το αποτέλεσμα είναι άψογο. Μπαίνω στο μπάνιο και το χαίρομαι ακόμα, 1 χρόνο μετά.
ΥΓ Μην τσιγκουνευτής τα 2-3 ευρώ στο χρώμα, γιατί θα το βρεις μπροστά σου.

Username
George Mavridis

Αγαπητέ μου το δοκίμασα πριν από 4 μήνες σε μία ντουλάπα που μούχλιαζε συνέχεια ότι και άν έκανα ότι μπορείς να φανταστείς.. Μέχρι στιγμής όλα είναι άψογα. Περιμένω να δω τι θα γίνει κατά την διάρκεια του χειμώνα. Έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα με το μπάνιο. Δοκίμασα τα πάντα αλλά το αποτέλεσμα μηδέν μέχρι σήμερα. Περιμένω να δω πως θα συμπεριφερθεί το συγκεκριμένο αστάρι και μετά θα αποφασίσω. Από την εμπειρία μου όμως νομίζω ότι εάν ο τοίχος είναι θεόστεγνος, τριφτεί καλά με τριβείο και αφαιρεθούν όλα τα προηγούμενα υπολείμματα μπογιάς, περαστεί στη συνέχεια αστάρι διαλύτου και βαφεί με σιλικονούχο πλαστικό χρώμα θα έχει καλό αποτέλεσμα. Μην ξεχνάτε ότι απαραίτητη προϋπόθεση είναι το μπάνιο σας να έχει πολύ καλό αερισμό.Εννοώ παράθυρο γιατί εάν έχετε μόνο βεντιλατέρ πολύ φοβάμαι ότι ότι και να κάνετε δεν θα έχετε μακροχρόνια αποτελέσματα.
Ελπίζω να βοήθησα

Username
Username
nikolaos91

Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι τα εξής να καθαρίσεις το ταβάνι με χλωρίνη μετά να βάλεις αυτό και μετά να βάλεις μπογιά άσπρη που είναι για μπάνια αντιμουχλικη φυσικά με κάποια χρονική διαφορά για να στεγνώσει και μετά περνάς τα επόμενα

Username