What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
rafailsavvidis

Καλησπέρα, έχω αγοράσει το Poco F2 Pro απο κατάστημα που έχει κλείσει στην Ελλάδα οπότε δε καλύπτεται απο εγγύηση. Στον 1,5 χρόνο περίπου έχασε την επαφή του με την φόρτιση και δεν άνοιξε ξανά. Έχω πάρει απο το Poco ότι χρειαζόμουν σε άλλη συσκευή, ήθελα απλά να μάθω αν κάποιος έχει παρόμοια εμπειρία, αν έχει αλλάξει την θύρα φόρτισης, την μπαταρία ή την μητρική, αν έγινε η αντικατάσταση των ανταλλακτικών σε εύλογο χρονικό διάστημα και αν επισκευάστηκε επιτυχώς. Το κινητό αυτό ήταν το καλύτερο που πέρασε απ' τα χέρια μου και συμφωνώ με όλες τις 5άστερες αξιολογήσεις! Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Username

3 Replies

nick_androu

καλησπερα, ειχα κ γω το ιδιο προβλημα. οπως λεει κ ο φιλος απο κατω, μια απλη επανατοποθετηση της μπαταριας το ελυσε. το πηγα σε μαγαζι, την 1η φορα μου πηραν 10 ευρω. τη δευτερη τιποτα..

Username
Giannis_Georgiadis8

Γεια σου φίλε, το έχω στην κατοχή μου από Οκτώβριο του 2020 και δεν έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα. Για το πρόβλημα που αναφέρεις ( μετά από ένα γρήγορο ψάξιμο) κάποιοι αναφέρουν ότι είναι θέμα επαφής της καλωδιοταινίας και φτιάχνεται χωρίς καν τη χρήση ανταλλακτικού. Βγάζεις προσεχτικά το πίσω κάλυμμα, αφαιρείς τα ηχεία και βάζεις ένα μικρό μεταλλικό έλασμα πάνω στην ένωση. Τοποθετείς ξανά τα ηχεία βιδώνοντας καλά τις βίδες. Η καλωδιοταινία είναι αυτή που περνάει πάνω από την μπαταρία, οπότε δεν χρειάζεται να αποσυναρμολογήσεις τίποτα άλλο. Πριν βάλεις το πίσω κάλυμμα εννοείται ότι ελέγχεις αν φορτίζει. Καλή επιτυχία...

1 Comment

elspoka

Αυτό ακριβώς έκανα και στο δικό μου, είναι πολύ πιο απλό. Έβαλα κομματάκια μονωτικής ταινίας και από τότε όλα καλά. Ίσως χάνει την ακαμψία του ή κάτι τέτοιο και παρουσιάζεται το πρόβλημα.

Username
soa008

Πηγαινε σε καποιο καταστημα που επισκευαζουν κινητα και αλλαξε την θυρα. Ψαξε πρωτα στο ιντερνετ που το κανουν. Ισως να μην γινεται στο συγκεκριμενο γιατι η θυρα με την μητρικη ειναι ενωμενα αλλα δεν ισχυει για ολα τα κινητα αυτο. Δεν χανεις τιποτα. Λογικα κανα 30-40 η επισκευη

Username