What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Basilis_Athanasopoulos

Καλησπέρα από τότε που έβαλα κάρτα της vodafone 5g, κάθε φορά που κάνει επανεκκίνηση το κινητό, για να ενεργοποιήσω τα δεδομένα πρέπει να μπαίνω μενού κάρτες sim και δίκτυα και να κάνω επαναφορά apn . Γνωρίζει κάποιος για ποιο λόγο γίνεται αυτό και αν μπορούμε να το φτιάξουμε;

Username

3 Replies

Giannis_Georgiadis8

Γεια σου φίλε, κάνε επαναφορά του APN και στη συνέχεια κάνε αποθήκευση. Κάνε επανεκκίνηση της συσκευής και έλεγξε αν το κράτησε....

Username
soa008

Δεν είχα τέτοιο θέμα με Vodafone. Πήγαινε σε ένα κατάστημα και ρώτα τους

Username
arel

είναι ένας απο τους πολλούς λόγους που δεν θα ξαναγορασθεί ποτε ξανα XIAOMI με MIUI, να λες πάλι καλά που η επαναφορά apn ανταποκρίνεται στο Poco-F2-Pro-5G το μενού είναι χειρότερο απο το Xiaomi Poco F3-Pro-5G

8 Comments

Giannis_Georgiadis8

Γεια σου φίλε, έχεις και τις 2 συσκευές, γιατί εγώ τις έχω. Αν η απάντηση είναι ναι πες μου ποιο μενού διαφέρει και σε τι. Σήμερα το Poco f2 πήρε miui 13, ενώ στα Poco f3 ( ναι έχω 2 τέτοια μπλε ,άσπρο ) την έχω εδώ και περίπου ένα μήνα.

arel

ναι έχω και τις 2 συσκευές, στα Poco F3 έχει πολύ πιο φιλικό και εύκολο μενού στη διαχείριση των καρτών.
για αξιολόγηση άλλων θεμάτων περί μενού δεν έχω άποψη, δεν τα αναβάθμισα, δεν ασχολούμαι, δεν μου χρειάζονται.

Giannis_Georgiadis8

Επειδή έχω αγανακτήσει με τους ημιμαθείς ( συνήθως είμαι ευγενής) ό,τι χρειαστείς μπορείς να κάνεις ερώτηση και θα σού κάνω τη χάρη να σου απαντήσω. Όταν δεν γνωρίζουμε ρωτάμε τους ειδικούς....
ΥΓ Απάντησες όπως απαντάνε οι κάτοχοι iphone. Έεεεε αυτό δεν το χρειάζομαι...
ΥΓ2 Για να σε βοηθήσω οι όποιες διαφορές,υπάρχουν μεταξύ mi launcher και Poco launcher. Οι γνώστες βέβαια δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα ή δυσκολία να επιλέγουν όποτε θέλουν, όποιον launcher θέλουν... Miui το καλύτερο skin γι' αυτούς που ξέρουν ή αυτούς που θέλουν να μάθουν και δεν φοβούνται, ντρέπονται να ρωτήσουν...

arel

ωραία όλα αυτά, συνήθως σε ποιό forum γράφεις ;

Giannis_Georgiadis8

Σε κανένα, απλά εδώ και μερικά χρόνια προσπαθώ να βοηθάω ( με τα λίγα που ξέρω) όσους έχουν, αντιμετωπίζουν προβλήματα ή έχουν απορίες εδώ μέσα στο skroutz και πού και πού όταν διαβάζω κάτι άξιο λόγου στο YouTube ή σε κάποιο site. Το πρώτο μου τηλέφωνο το αγόρασα το 1996 και βοηθήθηκα πολύ από ινδούς και Κινέζους όταν είχα απορίες... Αν κάποια εταιρεία αξίζει τον σεβασμό όλων μας είναι η Xiaomi η οποία έδωσε τοπ τεχνολογία σε προσιτές τιμές σε όλους μας. Δυστυχώς με την αύξηση των πωλήσεων της και με την γκρίνια των global users χάσαμε τις εβδομαδιαίες dev global roms και πλέον αύξησε και τις τιμές.

arel

τι να πω, τα δέχομαι όλα αυτά που γράφεις.
θα ήταν καλό να ήσουνα σε κάποιο forum.

Giannis_Georgiadis8

Ευχαριστώ, δεν ξέρω, μπορεί, ίσως κάποια μέρα, πλέον δεν είμαι και ο καλύτερος συνομιλητής γιατί έχω χάσει την υπομονή μου. Κάποτε έγραφα σεντόνια για να βοηθήσω, τώρα δίνω 2 λεπτά για να καταλάβουν οι άλλοι τι λέω...

arel

σε καταλαβαίνω και η ανοχή έχει κάποια όρια.
πάντος έχω λάβει στα σοβαρά τις υποδείξεις σου και δεν λέω πως δεν αναθεωρώ τίποτε.

Username