Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Gjergji_Prifti1

soa008 μέχρι πότε βλέπεις να έχει την καλύτερη τιμή το poco f2 se skrutz kai bes price ? Λες να περιμένω το Black Friday ? Ή άμα δεν το βρω σε προσφορά καλή την ημέρα του Black Friday. Το πολύ μέχρι τέλος Δεκεμβρίου να περιμένω για την καλύτερη τιμή ?

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

Ergest_Dragoj

Έπρεπε ήδη να το είχες πάρει μιλάμε για φοβερό εργαλείο το έχω εδώ και τέσσερις μήνες στα 400 αλλά πριν ένα μήνα θα το έβρισκες πιο φθηνά 360 δυστυχώς τώρα θα πάρει την άνοδο διότι μπαίνει το 5g

1 Σχόλιο

Alex_Chubras

Η άνοδος τιμής είναι λόγου black friday 101%, θα κάνουν μετά τα μαγαζιά "πτώση τιμής" άρα ναι δεν άξιζει να το πάρεις αυτή την στιγμή. Όσο αφορά το 5G είναι μπούρδες, έκαναν post σε social media "Το 5G έρχεται" ναι έρχεται αλλά σε πόσα χρόνια? Απλός κάνουν hype το κοινό για κάτι που ΘΑ ΓΊΝΕΙ αλλά δεν είναι σίγουρο ΠΟΤΕ θα γίνει.

Όνομα χρήστη
soa008

Η τιμη του φιλε μου πριν ενα μηνα ηταν στα 360-370. Ηταν ισως η καλυτερη επιλογη που μπορουσες να κανεις. Τωρα βλεπω εχει ανεβει ( με εξαιρεση ενα μαγαζι στο bestprice ). Περιμενε Black friday ισως πεσει. Αν δεν πεσει και στα 400 ειναι παλι πολυ καλη επιλογη

1 Σχόλιο

Gjergji_Prifti1

bestprice 344 € είναι τώρα. Άμα καταλήξω σε αυτό το κινητό, γιατί παρακολουθώ και κάποια άλλα smartphon, τότε θα περιμένω μέχρι το Black Friday άμα το βρω σε προσφορά, πιστεύω θα καταλήξω σε αυτό το τηλέφωνο να αγοράσω.

Όνομα χρήστη