απαντηση στον : " hpapaharis " . Εχω καλη μακροχρονια εμπειρια 2Τ λαδιου με το OREGON τιμιο και χαμηλου καπνου στη σωστη αναλογια.
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
απαντηση στον : " hpapaharis " . Εχω καλη μακροχρονια εμπειρια 2Τ λαδιου με το OREGON τιμιο και χαμηλου καπνου στη σωστη αναλογια.
2 Απαντήσεις
Για την τιμη του ειναι πολυ καλο . Εγω εχω δυο τρια τετοια ενα κραφτ γουορντ 60 κυβικα με 26αρι μπαστουνι μου το χαρισαν χαλασμενο και το επισκευασα , ενα γκαρντενμαν ,ενα μπατζετ κι ενα ρομπιν NB411 με το τεποζιτο απο πανω με καρπιρατερ με φλοτερ - βελονα οχι με μεμβρανες για εφεδρικα για να κρυωνει το βαρυ εφκο επειδη εχουν αλλαμπ πλεονεκτηματα εχουν πιο μακρυ μπαστουνι απο το εφκο και καθαριζω χωραφια και ακρες με μεγαλη κλιση και χαμηλα κλαδια δεντρων και ξερο σανο το μακρυ μπαστκυνι μπαινει κατω απο αμπελια φυρω απομκορμους χαμηλων
δεντρων καθαριζει τις ριζες γυρω γυρω . Τα πολλα κυβικα του ειτρεπει να καθαριζει με χαμηλοτερες στροφες αλλα τα πολλα κυβικα και οι πολλες στροφες και τα ζορια ζοριζουν τις σιαγωνες με αποτελεσμα λασκαρει το ελλατηριο των σιαγωνων και σπαει μεσσ και χαλαει τη καμπανα μεσα λιωνει απο τη μεγαλη θερμοκρασια που φρπενει πισω η χειρομιζα η οποια δεν ειναι ανθεκτικη ειναι θερμοκολημενη η βαση της οχι βιδωμενη ειναι ομως παμφθηνη 13 ευρω οποτε καλο ειναι να εχουμε μια εφεδρικη μαζι μας επειδη αυτη η χειρομιζα οταν υπερθερμανθει το μηχανημα ξεκολλαει η βαση ισως καποια πατεντα με βιδα περαστη βοηθησει αλλα παλυ λιωνει απο τη μεγαλη θερμοκρασια η πλαστικη ροδελα και το σχοινακι της χειρομιζας μεσα επειση η εξατμηση πισω εχει ενα λαμακι στηριξης το οποιo σπαει και ανογει τρυπα στην εξατμιση και καυτα καυσαερια πευτουν κατ ευθειαν πανω στο πλαστικο τεποζιτο και χειρομιζα και τα λιωνουν επειδη πευτει και φευγει και η αντιπυρικη πλακα ασπιδα κατω απο την εξατμκση . Δεν προτιμαω πλεον κραφτ επειδη εχουν πολυ μαλακα μπαστουνια και χαλανε οι βασεις των κεφαλων αν επαιρνα ξανα κραφτ 60 κυβικα θα εκοβα το λαμακι στηριξης πισω στην εξατμιση πριν σπαει κι ανοιξει τρυπα , θα αλλαζα τις σιαγωνες με τις κοκκινες τηε ολεο μακ - εφκο ειτε θα εβαζα ρο καλης ποιοτητας ατσαλινο ελατηριο των σιαγωγων της ολεομακ - εφκο επειδη το κινεζικο ελλατηριο σιαγωνων σπαει μεσα και τα κανει ολα μανταρα και θα εβαζα καλη μαρκα τεποζιτο επειδη αυτο ειναι πολυ μαλακο το λιωνει η βενζινη και βγαζει απο μεσα τριματα πλαστικο και με ενα προσθετο εξοδο οχι πανω απο πενηντα εκατο ευρω θα ειχα μηχανημα ισαξιο με μηχανηματα των 600 ευρω το μυστικο σε αυτα τα φθηνα ειναι να μην τα αναβεις ειτε καθε τεποζιτο να κρυωνει ειτε μετα απο 20 λεπτα ζορικξς καταστροφης σιδεροχορτου σκληρων χορτων θα πρεπει να σβηνει και να κρυωνει και ο τροπος που κοβεις εινακ να το ανεβοκατεβαζεις στο σκληρο χορτο ανεβαζοντας το να στροφαρει τερμα στροφες ωστε και να ψυχεται απο το στροφαρισμα του βεντιλατερ και με τις πολες τροφες η κεφαλη να μπορει να μπορει να εχει ορμη και να καταστρεφει το χορτο αποτελεσματικα με οι σταθερες στροφες μονιμα τερμα το γκαζι απο τη μια ειναι ενας τροπος να
μην τρωγονται προωρα οι σιαγωνες απο την αλλη βραχυκυκλωνει το μπουζι ι ανεβαζει πολυ θερμοκρασια φαυλος κυκλος