Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
odin

Αγόρασε κανείς την νέα ψησταριά της Ιντέλας;

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

Iasonas Tsimplis

Προσωπικά ειμαι οριακά στο να την αγοράσω, αλλα με ξινίζει λίγο η κατανάλωση. Ναι 125 W TDP λένε, αλλα με ξεκλείδωτο το time limit του Turbo Boost και boost με All Cores η κατανάλωση ανεβαίνει πάνω απο 200 W, και με OC στα 5.0 GHz, φτάνει κόντά στα 300 W, αν όχι παραπάνω.

3 Σχόλια

Giannis_Tsikintas

και εγω ειμαι αναμεσα σε αυτον τον cpu η i7 1070k καθως αντρα θελω τωρα τον θελω που λενε.

Corsair SSD MP600 NVMe Gen4 1TB ειναι συμβατο με αυτον τον ssd ? γνωριζει καποιος ?

με μπερδεύει αυτό με το PCIe 3

Iasonas Tsimplis

To PCIe 4.0 θα υποστηρίζεται απ' την Intel μονο απ την 11η γενιά επεξεργαστών (11XXX - Rocket Lake) κι έπειτα, οι οποίοι θα βγούν στις αρχές του 2021. Αυτή τη στιγμή, η 10η γενιά (10ΧΧΧ - Comet Lake) δεν υποστηρίζει PCIe 4.0, αλλα μόνο PCIe 3.0. Επομένως ο δισκος θα δουλέψει μια χαρά με τον i7-10700K, απλά θα δουλεύει σε ταχύτητες PCIe 3.0 και όχι 4.0.

THeodoros_Makris23

Εγώ αγόρασα τον i7 10700k στα 400ευρω που πιστεύω αξίζει και με το παραπάνω στα λεφτά που τον αγόρασα τώρα πλέον ο i9 10900k έχει αυξηθεί η τιμή του επικίνδυνα αν εχεις τα έξτρα 200-300ευρω πάνε στον ι9 αν και δεν νμζ να δεις μεγάλη διαφορά από.τον ι7 σε θέμα gaming το πολύ 5-7 fps

Όνομα χρήστη