Χρονια Πολλα καλη χρονια σε ολους ειχα φτιαξει ενα pc το 2015 και θελω να κανω αναβαθμιση σε καποια πραγματα για να παιζω παιχνιδια π.χ.Call of Duty: Modern Warfare III - ολα τα Battlefield - NBA 2K και αλλα βαρια παιχνιδια...εχω αυτην την μητρικη https://www.e-shop.gr/mitriki-asrock-z97-extreme6-retail-p-PER.528709?fbclid=IwAR1UIc6znuz3kIjGK9gdVaspJIxD30E3_8dAvC_-wZD7zS2LefHbRRbZ1Ig....%CE%BC%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%B5%CE%B9
αυτος ο επεξεργαστης ταιριαζει στην μητρικη η πρεπει να αλλαξω μητρικη;;αν ταιριαζει με την μητρικη ποια καρτα γραφικων μου προτεινεται να αγορασω για να παιζω αυτα τα παιχνιδια που ενεφερα και αλλα βαρια παιχνιδια;;; οπως καταλαβαινετε ειμαι ασχετος με pc οποιος μπορει ας με βοηθησει...ευχαριστω εκ τον προτερων
3 Comments
φιλε ευχαριστω παρα πολυ θα τα δω στο σκρουτζ και θα δω τι θα κανω...να σε ρωτησω οποιο και να διαλεξω απ τα 2σε 4-5 χρονια θα χρειαζεται να κανω αναβαθμιση παλι ολο το pc για να παιζει παιχνιδια η με καποια αλλαγη καρτας γραφικων θα ειμαι κομπλε;; δεν με νοιαζει να τα παιζω στο ultra τα παιχνιδια και στα 1080 καλα ειναι για μενα...τελευταια ερωτηση γιατι στα εχω πρηξει διαβαζω πολυ καλα λογια για αυτην την μητρικη εσυ τι λες https://www.skroutz.gr/s/25855777/Gigabyte-B550-Aorus-Elite-V2-rev-1-0-Motherboard-ATX-me-AMD-AM4-Socket.html#reviews
@dimitris.patrinos.923 Σε 4-5 χρόνια που λες δε ξέρω τι θα χρειαστεί... Σίγουρα να ρίξεις ποιότητα γραφικών... ας πουμε θεωρώ τον i5 9600f αδύναμο για να κάνει κανείς build σήμερα και είναι 5 χρόνων CPU. Δεν θα τον έβαζα με GPU 2024. Απ' την άλλη θα έπαιζε, οκ. Στο intel μπορείς να κάνεις μια αλλαγή CPU και να γίνει πιο σύγχρονο και δυνατό. Αυτό δεν μπορείς να το κάνεις στο amd, αλλά το amd από μόνο του είναι πιο δυνατό με παραπάνω πυρήνες. Οπότε είναι 2 πιθανές λύσεις που διαλέγεις και παίρνεις. Δύναμη σήμερα ή περισσότερες επιλογές στο μέλλον? Η μητρική που έστειλες κομπλέ είναι, όπως και η Asus tuf που σου είπα εγώ. Οι διαφορές είναι στα περιφερειακά(θύρες USB, lan, wifi, pci-e κτλ) και εμφάνιση μιας και οι 2 αντέχουν τους επεξεργαστές που συζητάμε. Άμα σου αρέσει η gigabyte, πάρε αυτήν. Αλλά να προσέξεις είναι μόνο για το amd σύστημα. Στο intel δε κουμπώνει. Αυτά, καλή τύχη αδερφέ και καλό building.
Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια να εισαι καλα αλλη μια ερωτηση μπορεις να μου στηλεις μια ψυκτρα για τον intel και μια τον amd;;;