Είναι της xiaomi η συμβατά ;
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
2 Απαντήσεις
Δεν ξέρω αν είναι της ίδιας της Xiaomi. Εγώ έχω την Roborock S6 Max. Τα φίλτρα που έρχονταν με την σκούπα μπούκωσαν γρήγορα και έψαξα να βρώ αντικατασταση. Βρήκα αυτά εδώ, τα οποία ταιριάζουν απόλυτα στην σκούπα.
Επιπλέον, και είναι σημαντικό, αυτά τα φίλτρα έχουν ένα επιπλέον διχτάκι το οποίο εμποδίζει τα χοντρά (άμμος, τρίχες κλπ) να σφηνώσουν μέσα στο "ακορντεόν" που κάνει το φίλτρο.
Το αποτέλεσμα είναι ότι καθαρίζουν πολύ γρήγορα με ένα φύσημα. Ενώ αυτά που έρχονταν με την σκούπα, έπρεπε να βάζω οδοντογλυφίδες για να βγάλω την βρωμιά που μαζευόταν στις εσοχές του φίλτρου, και επίσης αναγκαζόμουν να τα βάζω σε καυτό νερό για να "λιώσει" την βρωμιά που πότιζε το φίλτρο. Μετά από καιρό όμως μπούκωσαν καλά (για αυτά που έρχονται με την σκούπα μιλάω).
Με αυτά εδώ βρήκα την ησυχία μου. Κάθε λίγα σκουπίσματα τα βγάζω, τα φυσάω λίγο, και τα ξαναβάζω. Είναι και 2, οπότε κάθε μερικούς μήνες κάνω αλλαγή το ένα με το άλλο και λίγο πιο σχολαστικό καθάρισμα στο χρησιμοποιημένο (όχι ότι χρειάζεται ιδιαίτερη δουλειά).
Τα προτείνω ανεπιφύλακτα.