Είναι συμβατό σε γκολφ 5 1.4 140hp ?
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
1 Απάντηση
Αυτό τό αυτοκίνητο παίρνει λάδια 0W-40,
5W-40, 5W-30 αν θες 0W40 σού προτείνω τό Liqui Moly Synthoil Energy 0W40 αν θες 5W40 θά σού πρότεινα τό Mannol Elite 5W40 και αν θες 5W30 θά σού πρότεινα τό Mannol Energy Combi LL 5W30 διαλέγεις και παίρνεις.
Αυτό το λάδι πού δες (Mobil 1 Fs 0W-40) δεν θά στο πρότεινα γιατί δεν είναι και πολλή καλό σέ θέμα τριβής θά σού αφήσω και link κάτω με δοκιμές από λάδια για νά δεις τί εννοώ https://docs.google.com/spreadsheets/u/0/d/1fbb9qtL-yWlzDPLzvxzpF01gRRtH8fKxeVtXt6HPpgg/htmlview
16 Σχόλια
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου μου έλυσες όλες τις απορίες να σαι καλά. Αν θέλω να ρωτήσω κάτι σε εσένα θα απευθυνθώ
Τίποτα φίλε μου χαίρομαι πού βοήθησα
Εκτός από mannol που είναι δύσκολο στην αγορά έχεις να μου προτείνεις κάτι άλλο? Θα με βοηθούσες πολύ. Ευχαριστώ
Αν θέλεις 5W40 έχω νά σού προτείνω και τό Motul 8100 X-Clean C3 5W40 πού είναι λίγο κατώτερο σέ θέμα τριβής από τό Mannol Elite 5W40 αλλά είναι τό καλύτερο 5w40 σέ θέμα "μαύρης λάσπης" μπορείς νά τό αφήσεις και 12.000 χιλιόμετρα χωρίς πρόβλημα είναι καλό λάδι και αν θες 5W30 θά σού πρότεινα τό Fuchs Titan GT1 Pro C-3 5W-30 είναι εξαιρετικό και σέ θέμα τριβής και θέμα "μαύρης λάσπης"
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε να σαι καλά είσαι πολύ εξυπηρετικος.. κάτι σε castrol η ποιο δημοφιλές στην αγορά έχεις να μου προτείνεις? Που να μπορώ να το βρω γιατί ρώτησα πολλά μαγαζιά δεν το έχουν αυτό. Σε ευχαριστώ και πάλι
Σέ Castrol θά σού πρότεινα τό Castrol Magnatec C3 5W40 ή τό Castrol Magnatec Stop-Start 5W30 C2 τά υπόλοιπα είναι μέτρια προσκοπικά θά στα πρότεινα μέχρι 8000χλμ άντε 10000 MAX όχι παραπάνω γιατί θά έχεις θέμα
Και εγώ αυτά έλεγα. Σε liqui moly έχεις να μου προτινεις κάτι η άλλη μάρκα λιπαντικου σε 5w30 πάντα γιατί αυτά βάζω. Σε ευχαριστώ
Σέ liqui moly έχω νά σού προτείνω Liqui Moly Molygen 5W30 και από άλλη μάρκα τό Shell Helix Ultra ECT C3 5W30 πού είναι καλύτερο από τό Liqui Moly Molygen 5W30
Εγινε φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ Να σαι καλά και συγγνώμη για όλες τις ερωτήσεις είσαι the best
Τίποτα φίλε χαίρομαι βοήθησα
Φιλε μου να σου κανω μια ερωτηση? Σε θέμα καταναλώσεις λιπαντικου ποιο είναι καλύτερο σε 5w30 και σε 5w40. Για το golf 5 gt 140hp μιλώντας πάντα έτσι. Ευχαριστώ
Σέ θέμα καταναλώσεις λιπαντικού τό καλύτερο σέ 5w30 είναι τό Mannol Energy Combi LL 5W30 και σέ 5w40 είναι τό Motul 8100 X-Clean C3 5W40 γιατί είναι παχύρευστα λάδια σε σχέση με άλλες μάρκες λαδιών από τι είδα σέ pdf
Αν είναι εύκολο αν μπορείς και εσύ είναι εύκολο να μου το στείλεις αυτό το αρχείο. Να σαι καλά κιόλας
Για το Motul 8100 X-Clean C3 5W40
https://www.google.com/search?q=motul+8100+x-clean+c3+5w40+pdf&oq=&aqs=chrome.9.69i176j69i59i450l14.-1j0j7&client=ms-android-xiaomi-rev1&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8
Για το Mannol Energy Combi LL 5W30
https://www.google.com/search?q=mannol+energy+combi+ll+5w30+pdf&client=ms-android-xiaomi-rev1&ei=oh6LYs_dJv6Ixc8PoZeQqA4&oq=
Σε άλλη μάρκα όσο αφορά την κατανάλωσή λιπαντικου έχεις να μου προτείνεις κάτι?
Μάλλον στο μαννολ θα καταλήξω