Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Όνομα χρήστη

3 Απαντήσεις

scangreece

Ουτε το ερ 2 θα χρειαζεται να εχει απλα θα πεταει στην Α3. Ουτως η αλλως και τωρα το ερ 2 με το βασικο πτυχιο μονο στην α3 πεταει

Όνομα χρήστη
dkate

To Air2 έχει πιο πολλές δυνατότητες, αλλά το μεγάλο πλεονέκτημα του mini 2 είναι ότι ζυγίζει λιγότερο από 250, οπότε και υπόκειται σε λιγότερους περιορισμούς από το νόμο, δηλαδή είναι νόμιμο να πετάξει πάνω από ανθρώπους. Επίσης από το 2023 όλα τα drones στην ευρωπαϊκή ένωση πάνω από 250 γραμμάρια θα πρέπει να έχουν πομπό με τα στοιχεία τους. Το mini 2 δε χρειάζεται όμως να έχει, οπότε και θα μπορεί να πετάει νόμιμα και μετά το 2023. Κοστίζει και 400 € λιγότερα.

1 Σχόλιο

CamLover

Πωωω Σοβαρα;;; Πωωω και ελεγα μηπως επαιρνα κατι καλυτερο απο το Mini 2 Fly more Combo.
Τελικα μαλλον με βλεπω καρφί για το DJI MINI 2 FLY MORE COMBO που ζυγιζει απο 247gr ως 249gr και Τελος. Και ασε απο το 2023 ολα τα υπολοιπα να φορουν Πομπους εις διπλούν ????

Όνομα χρήστη
hvh733@protonmail.com

Φυσικα το mavic air 2 fly more combo!Αξιζει τα χρηματα του με το παραπανω και πιστευω οτι ειναι η βαση που πρεπει να ξεκινησει κανεις, χωρις να κανει παραχωρησεις αν βεβαια αντεχει οικονομικα...

Όνομα χρήστη