Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Όνομα χρήστη

4 Απαντήσεις

Gas_li

Η πιο σωστή ερώτηση αλλά δύσκολη η απάντηση, θα προσπαθήσω να εξηγήσω γιατί με όσο γίνεται πιο απλά λόγια.
Γιατί πολύ απλά οι ηλεκτρομαγνητικές συχνότητες επηρεάζονται από αστάθμητους παράγοντες, αν είσαι σε περιοχή με δεκάδες ασύρματα δίκτυα τότε ακόμη και στα 200 μέτρα μπορεί να έχεις πρόβλημα.
Γι αυτό ξεχνάς την μπάντα των 2.4 και το δουλεύεις αποκλειστικά στη μπάντα 5.8 που είναι λίγο πιο "καθαρή", και πάλι καλό θα ήταν να έχεις ή κατευθυνόμενη κεραία στο χειριστήριο η παραβολική.
Επίσης, δεν αναφέρεται πουθενά η ισχύς εκπομπής σε dBm, διαφημίζουνε μόνο ότι εντυπωσιάζει τον πελάτη και ποτέ δε γράφουν το κατά την άποψη μου πιο σημαντικό.
Πόσοι από σας γνωρίζετε ότι η ισχύς εκπομπής είναι κλειδωμένη χαμηλά; λόγω Ευρωπαϊκού νόμου.
Βρίσκεται στα 8dBm ενώ το μηχάνημα έχει δυνατότητα μέχρι και 32dBm, στην Αμερική αλλά και αλλού δεν υπάρχει τέτοιος περιορισμός.
Τα 15dBm (όχι τα 8) στους 2.4Ghz αντιστοιχούν σε ισχύ 50mW, ενώ τα 32 σε 3000mW, δηλαδή 3Watt, για φανταστείτε διαφορά!.
Με πλήρη ισχύ τηλεχειριστηρίου λοιπόν και στους 5.8Ghz τα 10 χιλιόμετρα ισχύουν άνετα και με το παραπάνω, αλλά εδώ στο Ελλάδα πρέπει να βρεις τον ειλικρινή (και γνώστη) πωλητή που θα σε βοηθήσει στην επιλογή, για το κάθε μοντέλο υπάρχουν και 2-3 διαφορετικοί τύποι με αυτές τις μικροδιαφορές, που τις παραβλέπουν όλοι αλλά είναι οι πιο σημαντικές.
Φοβάμαι ότι στην Ελλάδα δεν εισάγονται αυτά με το δυνατό σήμα, οπότε έχουμε δύο επιλογές, ή αγοράζουμε από το εξωτερικό με τα γνωστά ρίσκα και μειονεκτήματα, ή χρησιμοποιούμε παραβολική ή yagi κατευθυνόμενη κεραία.
Ελπίζω να άνοιξα τα μάτια μερικών.

Όνομα χρήστη
scangreece

τι λλεει η την πραγματικη; λεει 10 χλμ αλλα ενταξει αυτο ειναι ψεμα. στην πολη θα σαι τυχερος αν πιασεις 2 χλμ και αυτο αν το σηκωσεις στα 200 μετρα και βαλε. εκει οπου δεν υπαρχουν πολλα εμποδια και κεραιες και γενικα ηλεκτρομαγνητικα πεδια νομιζω μεχρι 6 χλμ θα τα πιασει. γενικα ειναι πολυ καλο μηχανημα το συστηνω. Αλλα αν εχεις την εντυπωση οτι θα φηγει μακρυα σου 10 χλμ σορρυ αλλα δεν...

Όνομα χρήστη
Alex_Or123

Το μοντελο CE που θα παρεις εχει εμβελεια 6km ομως θυμιζω οτι η νομοθεσια επιτρεπει μεχρι 500m.

Όνομα χρήστη
Όνομα χρήστη