Πηγα σημερα στο κεντρο Θεσσαλονικη ωστε να δω δυο κινητα...το mi note 10 lite και το poco x3...δεν εχει κανενας εκθεσιακα!
ΠΩΣ θα μπορεσω να διαλεξω στο ποιο μου αρεσει αν δεν υπαρχει να το δω???
Η αποψη σας ποια ειναι αναμεσα στα 2 κινητα????
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Πηγα σημερα στο κεντρο Θεσσαλονικη ωστε να δω δυο κινητα...το mi note 10 lite και το poco x3...δεν εχει κανενας εκθεσιακα!
ΠΩΣ θα μπορεσω να διαλεξω στο ποιο μου αρεσει αν δεν υπαρχει να το δω???
Η αποψη σας ποια ειναι αναμεσα στα 2 κινητα????
1 Απάντηση
το πρωτο δεν υπαρχει στην επισημη αγορα οποτε δεν θα το βρεις σε γνωστα καταστημα ως εκθεσιακο. Αποψη μου καλεσε στο τηλεφωνο καταστηματα που το εχουν μηπως μπορεις να το δεις σαν εκθεσιακο. Υπαρχουν τετοια μαγαζια. Για το δευτερο θα το βρεις συντομα στα μαγαζια. Οπως και να εχει και τα δυο κινητα ειναι πολυ καλα πιστευω οτι το mi note 10 lite με την amoled οθονη ειναι σιως καλυτερη επιλογη
2 Σχόλια
ειδα ομως το mi note 10 που εχουν ιδιες οθονες....μου αρεσε απλα το μονο που με προβληματιζει ειναι το αν οντως εχει θεματακια στο δακτυλικο αποτυπωμα και στον αισθητηρα εγγυτητας...δεν ξερω αν διορθωνονται με καποιο update
σε κανενα απο τα δυο δεν εχει θεμα. Το ειχα για αρκετο καιρο και αισθητηρα εγγυτητας μου εδειχνε πως ειχε , και το δαχτυλικο με το δικο μου δαχτυλο ειναι πολυ καλο.