Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
THEODOROS_PAPAGIANNOPOULOS

Καλησπέρα, θέλω να αλλάξω το iPhone 6s και καλοβλέπω το P40 Pro. Βρίσκομαι σε δίλλημα για το αν αξίζει να αλλάξω τώρα χωρίς gms ( ok χρησιμοποιώ google maps αλλά βλεπω στα σχόλια ότι έχει ΤΟΜΤΟΜ και έχω outlook για να συνδέω λογαριασμούς mail) ή να πάω σε μια περπατημένη λύση Android με gms. Πάντως δε θέλω να πάρω ξανά iPhone και θέλω μια άλλη πρόταση δυνατή όποτε η γνώμη σας μετράει.

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

sfixteman33

Όπως σου απάντησε κ ο φίλος ποιο κάτω το τηλέφωνο είναι πραγματικά αστέρι, ερχόμενος από s5,note 9,p30 pro,s10 plus και τώρα το συγκεκριμένο έχω κάποια εμπειρία. Για μένα θα το πω ξεκάθαρα προς το παρών όποια λύση κ να δοκιμάσετε για να περάσετε Google play δεν θα δουλέψει σωστά , τουλάχιστον η ποιο πολλές εφαρμογές δεν συνεργάζονται, πέρασα πρόσφατα κ δοκίμασα με πρόγραμμα από την XDA developers και δεν γίνεται σωστός σύγχρονισμος με YouTube κ αλλά , βέβαια είναι σε πρόωρο στάδιο ακόμα η εφαρμογή .. Μπορεί να διορθωθεί κ να δουλέψει στο μέλλον τώρα το να κατεβάσεις το Google play μονο για παιχνίδια εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει, YouTube advance , με μια εφαρμογή που βρίσκεται στην XDA συνδέθηκα στον λογαριασμό μου κανονικά και λαμβάνω τα πάντα κ βλέπω YouTube κ χωρίς διαφημίσεις κ music advance για να ακούω όπιο τραγούδι θέλω κανονικά με την εφαρμογή στο κινητό όχι από περιηγητή, τα email τα έχω συνδέσει στις hauwei τι email και λαμβάνω κανονικά κ στέλνω emails κ βέβαια με ενημερώνει αμέσως όταν έχω μύνημα. Άρα ανακεφαλαίωση.. Facebook, messenger, YouTube, email, viper, Netflix, waps, ibang, gboard Google πληκτρολόγιο τρέχουν όλες η εφαρμογές ρολόι εγκατεστημένες στην συσκευή , και βέβαια έχω κ την εφαρμογή call recorder που βρήκα στην XDA , Δηλαδή τι άλλο χρειάζεται ; Για μένα τουλάχιστον είναι πλήρης. Τα έγραψα αναλυτικά κ ξεκάθαρα για όποιον έχει απορίες, σεβαστή κ η άποψη (οχχχ βρε αδερφέ εγώ θέλω απλά να τα έχω όλα στο κινητό μου) Έτσι είπα κ εγώ την πρώτη στιγμή που το έπιασα στα χέρια, αλλά μετά από 1 ώρα λέω τα παραπάνω κ ευτυχώς που δεν έκανα το λάθος να δώσω την συσκευή!( είναι άποψη δικιά μου ,κ εμπειρία δικιά μου, σε ότι αναφέρω, μπορεί κάποιος να ισχυριστεί το αντίθετο σε ότι λέω , σεβαστώ αλλά δεν θέλω εξυπνάδες ούτε θα απαντήσω , χωρίς παρεξηγήσεις διότι είχα απαντήσει παλιά για άλλες συσκευές για να βοηθήσω όσο μπορούσα κ άρχισαν τα κοκόρια τις εξυπνάδες)

Όνομα χρήστη
xom

ειναι οτι καλυτερο υπαρχει αυτη την στιγμη σαν συνολο. πραγματικο κοσμημα

φωτογραφικη η καλυτερη εκει εξω .ποιοτητα κατασκευης καταπληκτικη.

5g μελλοντικα.μπαταρια 2-3 μερες απλα δεν υπαρχει.οθοναρα 90 hz
me ta gms δεν ειχα κανενα προβλημα βλεπω κανονικα τα mail ,facebook,youtobe,google maps, google τα κατεβασα ολα απο το more apps

Όνομα χρήστη