What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
laziali21

Καλημέρα!
Ψάχνω ένα κινητό για καταγραφή βίντεο για ερασιτεχνική αλλά και μελλοντικά επαγγελματική χρήση. Μπορεί να μου πει κάποιος την εμπειρία του με το συγκεκριμένο; Ευχαριστώ πολύ!

Username

1 Reply

sfixteman33

Θα σου πω με την εμπειρία πρώην κάτοχος Samsung galaxy S5- Note 9 - hauwei P30 pro- S10 plus και τώρα P40 pro! Πολύ καλό κινητό παρα πολύ καλές φωτογραφίες και παραμετροποίησεις πολλές σε βίντεο και φωτογραφίες. Κορυφαίο. Στο βίντεο σαν σταθεροποίηση το s10+ τα πήγαινε νομίζω λίγο ποιο καλά.. μέχρι εκεί. Μπαταρία δεν υπάρχει.. Είναι ένα εργαλείο!

2 Comments

laziali21

Ευχαριστώ πολύ! Τι γίνεται όμως με τα Google services πλέον, υπάρχει τρόπος να περαστουν; Βρίσκω κάποια βιντεακια τα οποία είναι 7 και 8 μηνών αλλά πλέον οι διαδικασία δεν λειτουργεί..

sfixteman33

Δεν θα εμπιστευτείς κανένα βιντεάκι εκτός τις XDA developers , έχουν βγεί αρκετές ύποπτες εφαρμογές που σε 2 λ έχεις περάσει ότι χρειάζεται,αλλά αν διαβάσεις προσεκτικά τι λένε δεν θα το συνιστούσα, παραχωρείται δικαίωμα σε τρίτους να αποσπάσουν διάφορα από την συσκευή σου μαζί και πληροφορίες που δεν πρέπει! Εγώ δεν δοκίμασα κ ούτε πρόκειται διότι όπως γράφω κ ποιο κάτω έχω αυτά που χρειάζομαι κ αναφέρω τις εφαρμογές.

Username