Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
ILIAS_ILIADIS3

Καλησπέρα,θέλω να αγοράσω το huawei p40 pro μπορείς εύκολα να κατεβάσεις το google play store και να δουλεύουν όλες οι εφαρμογές άψογα χωρίς προβλήματα ή θα υπάρχουν θέματα σε ενημερώσεις εφαρμογών και σε ειδοποιήσεις εφαρμογών π.χ (gmail)? Και επίσης αν γινονται ενημερώσεις κανονικά του λογισμικού?????

Όνομα χρήστη

3 Απαντήσεις

Όνομα χρήστη
sfixteman33

@ILIAS_ILI... Λοιπόν.. εύκολα δεν θα το κατεβάσεις και λύσεις να βρεις δεν θα δουλέψει σωστά,στο λέω διότι είμαι μέλος στο xda developers και ότι έχουν φτιάξει δουλεύει για λίγο η δεν δουλεύει σωστά οπότε καλό θα είναι να ξεχάσεις την συγκεκριμένη συσκευή αν σε ενδιαφέρει μόνο το Google play! Αλλά αν σε ενδιαφέρουν η εφαρμογές του Google play να τις έχεις τις βασικές τότε ναι έχεις από τις καλύτερες συσκευές εκεί έξω!Εγώ αγόρασα εν γνώσει την συγκεκριμένη συσκευή και κατέβασα τα εξής χωρίς κανένα πρόβλημα και είμαι πανευτυχής , διότι ναι υπάρχει ζωή κ χωρίς τα Google play.----------
Facebook- messenger- G board διορθωτικό τις Google -viper- maps- YouTube vanced ( άψογο χωρίς διαφημίσεις και παίζει και όταν κλείνει η οθόνη στο background συνδέεται κανονικά στον λογαριασμό σου κ λαμβάνεις τις ενημερώσεις κανονικά) -yahoo mail - Netflix- i bank εθνικής - cosmote tv - Samsung internet browser για περιήγηση μπορεί να ξέχασα κ κάτι... Ε τι άλλο να θέλεις από τα Google play? Όλα αυτά στην συσκευή σου και δουλεύουν ρολόι χωρίς να πειράξεις τίποτα

3 Σχόλια

sfixteman33

Μάλλον τα Google services θες να πεις; Ναι δουλεύουν σχεδόν η ποιο πολλές εφαρμογές χωρίς τα Google services. Αν διαβάσεις προσεκτικά ποιο πάνω αναφέρω τι κ πώς.

sfixteman33

Αυτό προσωπικά δεν το γνωρίζω, διότι δεν έτυχε να χρησιμοποιήσω ποτέ μου την συγκεκριμένη εφαρμογή.

om_Om

Μέχρι στιγμής δυστυχώς δεν έχω βρει τρόπο για Android auto

Όνομα χρήστη
piper21

Καλημέρα, εμένα μου πήρε ένα απόγευμα επειδή είχα ενεργοποιημένη την ταυτοποίηση δύο παραγόντων της Google και δεν έλεγε κανείς ότι πρέπει να το έχεις κλειστό. Από κει και πέρα να ξέρεις ότι δεν θα συγχρονίζουν οι επαφές και το πιο σημαντικό να κατεβάσεις ένα αρχείο από το Gmail αν είσαι σε δίκτυο και καμιά φορά μέσω WiFi. Δεν είναι θέμα ρύθμισης απλά δε γίνεται.

Όνομα χρήστη