Το νέτφλιξ μπορεί να εγκατασταθεί; Επίσης σε ότι αφορά τα σόσιαλ και το YouTube νομίζω μπορούμε να τα δουλεύουμε μέσα από τον προεγκατεστημένο web browser, δίχως να κάνουμε εγκατάσταση εφαρμογών. Είναι εφικτό κάτι τέτοιο;;
See in detail the terms of use for the Product Questions
Το νέτφλιξ μπορεί να εγκατασταθεί; Επίσης σε ότι αφορά τα σόσιαλ και το YouTube νομίζω μπορούμε να τα δουλεύουμε μέσα από τον προεγκατεστημένο web browser, δίχως να κάνουμε εγκατάσταση εφαρμογών. Είναι εφικτό κάτι τέτοιο;;
1 Reply
netflix δε ξέρω
οσο για ταsocial insta facebook mesenger viber όλα άψογα το mesenger είναι λίγο πίσω δεν βγάζει τα συννεφάκια στη οθόνη πάνω με τα ενεργά chat πρέπει να απάντησης από τι μπάρα εγρασιών η να το άνοιξης και να μπεις στο chat ok δεν είναι πρόβλημα (για μένα) αντίθετα δεν σου πετα το ενοχλιτηκο εικονίδιο όταν βλέπεις κάτι
youtube... η browser η εφαρμογη τιπου vancet kit (το καλύτερο για μένα) έχει κιαλες εφαρμογές για το youtube
2 Comments
Μπορει να με βοηθήσει κάποιος?Πως μπορώ να κατεβάσω youtube facEBOOK ktl?
υπάρχει πλιθορα εφαρμογών κάποιες τις κατεβάζεις από το petal κάποιες μέσο άλλον store δεν εξαρτάσαι από το αρ store μονο όπως στη google υπάρχουν επιλογές
1 uptoide
2 aurora store
3 more aps
4 APK pure
ΑΛΛΑ κάποιες εφαρμογές όπως το youtube δεν δουλεύουν και αν δουλεύουν είναι (προβληματικά) για youtube είτε vancetkit είτε μέσο browser