Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
maria_balla5137

Κάποιο άλλο προϊόν για ψύλλους μέσα στο σπίτι? Το συγκεκριμένο δεν δουλεύει για εμένα.

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

mariam NKN

Από όσο γνωρίζω οι ψύλλοι δεν εξοντώνονται, για να ψοφήσουν πρέπει να έχει 90 βαθμούς κάτι αδύνατον για χώρους του σπιτιού εάν τύχει

1 Σχόλιο

Carefull Buyer

εμεις ειχαμε ψυλους (bed bags) αλλα αργησαμε να τα παρουμε ειδηση γιατι τα βλεπαμε και επειδη δεν ειχαμε ξαναδει δεν ξεραμε τι ηταν. σημειωτεον οτι φτανουν ευκολα στο σπιτι με βαλιτσες απο ταξιδι. Χωρις επαγγελματική απολυμανση και αφου διαβασαμε πολλή βιβλιογραφια σε 2 γλώσσες πραξαμε το εξης: σε μπουκαλι σπρει, βαζετε αραιωμενο detol φαρμακείου πυκνο, τουλαχιστον 2 καπακια στο λιτρο και ψεκαζετε καθε μερα (δαπεδο, ταβανι, κρεβατι, ρωγμες κτλ) σε ολα τα σημεια που κρυβονται. Αυτα δεν το αντεχουν. θα αρχισετε να τα βλεπετε νεκρα ή να περπατουν παραζαλισμενα μεχρι να εκλειψουν. συνεχιστε το ψεκασμα για καιρο γιατι αυτα ειναι ανθεκτικα με μεγαλο χρονο ζωης χωρις "φαγητο" αλλα στο τελος θα νικησετε εσεις. Εμεις όταν καταλαβαμε περι τινος προκειται ειχε ηδη γεμισει το σπιτι αλλα και παλι δεν εμεινε ουτε ενα. καλυτερα να ψεκαζετε πριν πατε στη δουλεια σας για να μην το μυριζετε και εσεις.

Όνομα χρήστη