What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Carefull Buyer

χαιρετε, μπορεί καποιος να μου πει τον ακριβη τροπο εφαρμογης. το εχω σε πυκνη αραιωση και σε μπουκαλι σπρει. ψεκαζω μονο σαβατεπι και λιγο το πατωμα. Διαβαζω για τους τοιχους αλλα εαν ακουμπήσει ανθρωπος Δεν ειναι βλαβερο? ψεκασα το μαιο και τωρα που γυρισα στο εξοχικο βρήκα πολλές νεκρες κατσαριδες κυρίως στο υπνοδωματιο, παρολο που νομιζα πως δεν ειχαμε καμια. ποσες ωρες πρεπει να λειπεις από το σπιτι αφου ψεκασεις. γιατι εγω ψεκαζω οταν φευγω για να μην πατηθεί μετα αλλά θα ήθελα και ενα επαναληπτικο τωρα ιούλιο, δηλαδη μετα απο 2 μηνες. Ευχαριστω!

Username

1 Reply

vagman_tech

Καλησπέρα. Το ότι βρήκες νεκρές κατσαρίδες και όχι ζωντανές σημαίνει ότι δούλεψε. Όσο αναφορά τις οδηγίες αν θυμάμαι καλαά αναφέρουν ότι αν είναι κλειστός χώρος θα πρέπει να αεριστεί καλά και σε περίπτωση κατικοιδίων θέλει συγκεκριμένες ώρες με ανοικτές πόρτες/παράθυρα πριν εισέλθεις, δεν θυμάμαι πόσες ακριβώς δυστηχώς, σίγουρα πάνω απο 2ωρο πάντως. Τέλος, θέλει επαναληπτικό ψέκασμα οποσδήποτε και μην ξεχάσεις συφώνια και τυχόν συφώνια, φρεάτια, υδροροές μπαλκονιού/βεράντας/ταράτσας ανάλογα το σπίτι βέβαια και δεν ρίχνεις καθόλου νερά (ούτε σφουγγάρισμα) για όσο το δυνατόν περισσότερο γίνεται, εγώ προσωπικά δεν ρίχνω σταγόνα για 24 ώρες. Ελπίζω να βοήθησα γιατί το συγκεκριμένο κάνει όντως δουλειά!

Username