What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Niki_Pelekouda

Λειτουργει σαν δολωμα για τις κατσαριδες; θελω να πω, τις ελυκει να ερθουν και μετα τις σκοτωνει; γιατι εμενα σκοπος μου ειναι να μην ερθουν καθολου, να τις απομακρυνει ή ΑΝ ερθουν να τις σκοτωσει. Επισης ψεκαζεις μία φορά και τέλος; για πόσο καιρό διαρκεί;

Username

1 Reply

vagman_tech

Προσωπικά αφού διάβασα τις οδηγίες έβαλα δοκιμαστικά την διπλάσια δόση. Σφουγγάρισα όλο το σπίτι και το άφησα μισή ώρα να στεγνώσει. Έκατσα παντού και αυλή. Σήκωσα φρεάτια και αποχετεύσεις ψέκασα και εκεί. 1 μήνα τώρα δεν έχω δει ούτε μια κατσαρίδα. Αν μένεις σε ισόγειο ή έχεις μωράκι πρόβλημα με κατσαρίδες τότε το κανείς αυτό κάθε μήνα (με την κανονική όχι την διπλή δόση - εγω απλά είπα να πειραματιστώ). Αν είσαι σε πολικατικοια που κάνουν απολυμάνσεις και είσαι 3ο όροφο και πιο ψηλά μπορεί και μια φορά το 2μηνο/3μηνο να είναι καλά, δηλαδή Μάιο και μετά ξανά πάλι Αύγουστο.

2 Comments

Carefull Buyer

δηλαδη, το ριξατε στον κουβα του σφουγγαρισματος και κανατε τα δαπεδα με τη σφουγγαριστρα? Ευχαριστω

vagman_tech

Ναι, σωστά. Να σημειωθεί πως δεν υπάρχουν κατικοίδια ή παιδιά στο σπίτι και οι οδηγίες δεν θυμάμαι να προτίνουν κάτι τέτοιο απλός το είχα ακούσει απο ένα φίλο που εργαζόταν σε συνεργείο απαιντόμωσης παλαιότερα. Φαίνεται να κάνει δουλειά σε συνεργασία με συμβατικό ψέκασμα: γάντια μιας χρήσης, ψυκαστήρι με νερό + φάρκμακο σε όλα τα σοβατεπί-γωνίες του σπιτιού μέσα και έξω καθώς και στα συφώνια και αποχετεύσεις στα οποία είχα εύκολη πρόσβαση.

ΥΓ: μετά το σφουγγάρισμα με φάρμακο δεν ξανασφουγγάρισα για τουλάχιστον 15-20 ημέρες ενώ στα σιφώνια δεν έριξα καθόλου νερό (δηλαδή δεν χρησιμοποιήθηκε το ντουζ, νυπτήρας και νεροχύτης για τουλάχιστον 24 ώρες) ώστε να δράσει και να προλάβουν οι κατσαρίδες να δηλητιριαστούν. Τις επόμενες ημέρες βρήκα 2 ψώφιες στον προαύλιο χώρο του σπιτιού και 1 ζωντανή αλλά τελείως αποδυναμωμένη/ζαλίσμένη, με το ζόρι κουνιώταν.

Την παραπάνω διαδικασία την κάνω 1 φορά κάθε 1-1,5 μήνα από Μάϊο μέχρι και Οκτώμβριο.

Username