Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Averta_Averta

Καλησπέρα, γνωρίζει κάποιος ποια είναι η διαφορά του με το fendona 6 SC; Επίσης, για τις αμερικάνικες (τις ιπτάμενες) ακατανόμαστες, κάνει δουλειά; Είχα κάνει απεντόμωση τον Μάρτιο (προληπτικά) καθώς μπήκα σε νέο σπίτι και από τότε που ήρθε η γιαγιά από κάτω, έχω αρχίσει να έχω ανεπιθύμητους επισκέπτες. Και υπάρχει θέμα και με το φρεάτιο του Δήμου αλλά δεν ψεκάζει γιατί ποιος ψεκάζει σε φρεάτια, μόνο εγώ σκέφτομαι και ζητάω κάτι τέτοιο. Βγάλε άκρη. Θα κάνω και την απεντόμωση μου πάλι αλλά σκέφτομαι να έχω και δικά μου όπλα. Υ.Γ. Απαντήστε όποιος γνωρίζει, έχω μεγάλη φοβία και έχω λείπω 1 μήνα από το σπίτι εξαιτίας τους. Τσάμπα πληρώνω.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

vagman_tech

Καλησπέρα!

Ήταν λίγο νωρίς για απεντόμωση νομίζω. Εμείς κάναμε 1η Ιουνίου και μέχρι και σήμερα 27 Ιουλίου, έχουμε δει μόνο 1 ζωντανή και αυτή επειδή ξεχάσαμε αποφάγια εκτός κάδου σκουπιδιών ένα βράδυ. Όλα αυτά σε ισόγειο, Αθήνα, κτίσμα του 50.

Με μια απεντόμωση δεν θα το χρειαστείς το φάρμακο αλλά επειδή μπορεί να γλειτωσεις ένα 30-40αρι, δοκίμασε το πρώτα ψεκάζοντας παντού και κυρίως σε φρεάτια, συμφωνία, σωληνώσεις και εξωτερικούς χώρους και μετά κάλεσε άνθρωπο, αν δεν σε καλύψει. Εγώ αυτό θα έκανα τουλάχιστον στη θέση σου.

Μια μικρή ψεκαστήρα, μια μάσκα, γάντια μιας χρήσης και το φάρμακο κοστίζουν κάτω από 20€ ενώ μια απεντωμοση για μικρό διαμέρισμα κόστισε σε εμάς 40€.
Για να απαντήσω και στην αρχική σου ερώτηση, δεν ξέρω τι διάφορες έχει αλλά κάνει δουλειά είναι πολύ δυνατό αν τοποθετηθεί στα σωστά σημεία. Οδηγίες αραίωσης έχει αναγράψει κάποιος στις αξιολογήσεις αν δεν κάνω λάθος.

1 Σχόλιο

Averta_Averta

Ψεκαστήρα πήρα! Γάντια έχω, αυτά της κηπουρικής για τις γλάστρες. Φαντάζομαι ότι κάνουν αλλιώς να πάρω κατάλληλα. Θέλει ειδική μάσκα ή κάνουν και αυτές οι ffp3 του covid; Να ξέρω να πάρω και αυτό αν ειναι. Μου είπε και η εταιρεία ότι ήταν νωρίς για απεντόμωση αλλά είπαμε.. φοβία! Μένω επαρχία μέσα στο κέντρο. Πιο κέντρο δεν γίνεται! Για 72 τετραγωνικά, πλήρωσα 30€. Θα πλήρωνα και 100 αν ήταν να ξεμπερδεύω και ας έτρωγα 1 μήνα σκέτα μακαρόνια. Αυτό που σκέφτομαι είναι το εξής: Να κάνω απεντόμωση και να βάλω κάποιον να ψεκάσει τα φρεάτια του Δήμου, γιατί αν δω να βγαίνει καμία με το ψέκασμα, θα μείνω στον τόπο. 10 σε έναν μήνα είδα. 6 σε ένα βράδυ όπου τα μάζεψα και έφυγα και τις άλλες τις είδα σταδιακά που πήγαινα να πάρω πράγματα. Και είναι ιπτάμενες! Δεν αντέχω άλλο αυτή την κατάσταση. Γυρίζω με τη βαλίτσα και τα σκυλιά μου σαν τους πλανόδιους. Υπάρχει περίπτωση να έρχονται από το κάτω διαμέρισμα που είναι κλειστό και έρχεται η γιαγιά μια φορά το μήνα και ξεκαθαρίζει πράγματα; Έχει και αυτήν, είναι η μόνη που δεν έκανε απεντόμωση. Ψέκασε με τέζα το μοιραίο βράδυ και ήρθαν όλες σε εμένα και στην διπλανή. Αλλά η διπλανή δεν τις φοβάται, ούτε τις σιχαίνεται και ας της περπάτησαν πάνω της. Μόνο τα σκυλιά μου φοβάται. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση!

Όνομα χρήστη