What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
greatxk

Καλησπέρα σε όλους θα ήθελα να ρωτήσω κάτι για να δω εάν θα πάρω το κουτί, έχω στην κατοχή μου maximus hero xiii wifi μητρική και έχω την 2080ti με υδροψυξη με ένα 140αρι φαν και θέλω μαζί με το κουτί να πάρω και υδροψυξη για τον επεξεργαστή η ερώτηση μου λοιπόν είναι τι πρέπει να πάρω;

Username

2 Replies

rosalia4ever_89

Παίδια μην λετε ψέματα στον κοσμο δεν εχει ολα τα καλωδια που θα επρεπε να εχει... Λιγη ηλικρίνια

Username
vagman_tech

Καλησπέρα, το συγκεκριμένο κουτί δεν είναι για τόσα πολλά, θα σε κουράσει στην καλύτερη. Δώσε λίγα παραπάνω και πήγαινε σε μεγαλύτερο κουτί με χώρους τύπου Lian Li O-11 Dynamic (https://www.skroutz.gr/s/16033144/Lian-Li-PC-O11-Dynamic-Gaming-Midi-Tower-Kouti-Ypologisti-me-Plaino-Parathyro-Leyko.html) ή παρόμοια που σίγουρα υπάρχουν απο άλλες εταιρίες για να αποφύγεις το άγχος π.χ. AIO να ακουμπάει τις RAM ή τα VRMs μιας και έχεις γομάρι μητρική.
https://www.tomshardware.com/reviews/be-quiet-pure-base-500dx
Με μια γρήγορη ματιά βρήκα αυτό: Don’t try installing a 280 mm unit at the top of the chassis, as although it does support two 140mm fans, there is only 31mm between the motherboard and the top of the chassis. Adding a 280mm radiator to the mix will likely lead to serious space issues, particularly on motherboards with big VRM heatsinks

3 Comments

greatxk

Ωραίος σε ευχαριστώ πάρα πολύ, κάτι άλλο τώρα για το κουτάκι που είπες έχω τροφοδοτικό rm 650 χωράει σε αυτό το κουτί επίσης ποια υδροψυξη πρέπει να πάρω μιας και δεν έχω ξανά πάρει για Cpu που θα πιάνει σε αυτό το κουτί κατά προτίμηση λευκή όπως και το κουτί που θα πάρω σε ευχαριστώ και πάλι

vagman_tech

Χωράει οποιοδήποτε ATX τροφοδοτικό. Εγω το έχω μαζί με ενα RM1000x σκέψου. Το κουτί επιτρέπει μέχρι και 360mm ψυγείο στο πάνω και στο πλαινο μερος οποτε μπορεις να πας σε οποιαδήποτε απο αυτες με λίγα λόγια και παραλληλα να περισσευει χωρος να κανεις το cable managment σου, να βαλεις εξτρα ανεμιστηρες αργοτερα κ.τλ.: https://www.skroutz.gr/c/677/water-cooling.html?keyphrase=360+radiator+%CE%BB%CE%B5%CF%85%CE%BA%CF%8C απλά ξεκινα να διαβάζεις αξιολογήσεις καθώς τα λεφτά είναι πολλά και είναι κάτι που δεν αγοράζεις κάθε μέρα. Υπάρχουν και άλλα μεγάλα κουτιά ίσως και πιο ωραία αλλά αν δεν θέλεις να δώσεις 200+ για κουτί και και άλλα 200+ για 3πλή AIO αυτή νομίζω είναι η καλύτερη λύση, δηλαδή 150ε κουτί + 150-200ε υδρόψυξη.

Μπορείς να πας και σε 280mm AIO αλλά υπάρχει ανεκμετάλευτος χώρος πρώτον, και δεύτερον (προσωπικά) μου την σπάει πολύ στο μάτι. Έχω μια NZXT X63 (2 x 140mm ανεμιστηρες) και δεν μου αρέσει τόσο σε σχέση με το προηγούμενο κουτί που χώραγε ακριβώς. Επίσης, θα τρέχουν στο max και οι 2 ανεμηστήρες ενώ σε μια 3 x 120mm έχει περισσότερη ευεληξία στα rpm τους ώστε να έχεις ένα πιο αθόρυβο build.

Username