Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
i.kapsalis

Ειμαι ενα βημα πριν την αγορασω αλλα θελω την βοηθεια σας σε κατι. Λεει οτι την αναβεις και την σβηνεις εξω για να μην μυριζει πολυ. Οκ στο μπαλκονι εχω πριζα.....αν την συνδεσω εξω στο μπαλκονι και την αφησω για πεντε λεπτα λειτουργιας μετα πως θα την φερω μεσα στο σπιτι αφου πρεπει να την βγαλω απο την πριζα και την συνδεσω σε πριζα μεσα στο σπιτι? Δεν θα σβησει με αυτο τον τροπο? Και μετα θα πρεπει να την ξανααναψω μεσα στο σπιτι δηλαδη? Εχω σκεφτει την λυση της μπαλαντεζας για αναμα εξω και μεταφορα μεσα αλλα δεν ειναι λειτουργικο. Θελω γνωμες παρακαλω.

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

ggmm

καλησπερα...ΑΝ βαλεισ εξω την πριζα μετα πρεπει να την βγαλεισ οποτε θα κλεισει η σομπα.Εγω παντως κανω αυτο που ανεφερεσ με την μπαλαντεζα τρια χρονια που την εχω αλλα εγω ειμαι πολυ ικανοποιημενοσ!!!

Όνομα χρήστη
dimitras74

Καλησπέρα!
Απο προσωπική εμπειρία (την έχω από πέρυσι) θα σας πω ότι η λύση που έχετε υπόψη σας δεν θα λειτουργήσει. Δηλαδή, όπως πολύ σωστά το είπατε αν την βγάλετε απο τη πρίζα που θα είναι στο μπαλκόνι θα σβήσει και φυσικά θα πρέπει να την ξανανάψετε όταν θα την μεταφέρετε μέσα (άρα και να ξαναμυρίσει με την ανάφλεξη). Επίσης, η μεταφορά της την ώρα λειτουργίας δεν είναι και τόσο εύκολη. Εχω έχω φτιάξει ειδική βάση με ροδάκια για να μπορώ να την μετακινώ αλλά και πάλι όχι την ώρα που είναι αναμένη. Εχει απίστευτη ευαισθησία στα κουνήματα (και πολύ σωστά θεωρώ για λόγους ασφαλείας), οπότε με το παραμικρό κούνημα έντονο σβήνει με αποτέλεσμα να πρέπει να την ξανά ανάψετε! Προτείνω αν εξυπηρετεί η διαρρύθμιση του σπιτιού σας να την έχετε σταθερά σε ένα σημείο κοντά σε παράθυρο. Ανοίγετε παράθυρο την ώρα της ανάφλεξης, το αφήνετε ανοικτό για όσο χρόνο (3 λεπτά περίπου) χρειάζεται να φύγει όλη η μυρωδιά απο το χώρο - εγώ ανοίγω δύο παράθυρα συγχρόνως και φεύγει η μυρωδιά ακόμα γρηγορότερα και έπειτα κλείνετε τα παράθυρα και λειτουργεί μία χαρά ΧΩΡΙΣ να τη μετακινείτε. Σημείωση: εγώ την έχω σταθερή στο κέντρο δωματίου και αναγκαστικά ανοίγω τα δύο παράθυρα να κάνει ρεύμα. Φυσικά και παγώνει το δωμάτιο εκείνη την ώρα αλλά ούτως ή άλλως είναι κρύο και ούτως ή άλλως ζεσταίνεται αμέσως. Επίσης, χρησιμοποιώ μόνο την άοσμη κηροζίνη της Εταιρείας, και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Στο σβήσιμο είναι τόσο ανεπαίσθητη η μυρωδιά που αφήνει που δεν χρειάζεται καν άνοιγμα παραθύρου (άλλωστε δεν θα έχει νόημα διότι θα χαθεί η θερμοκρασία που θα έχει δημιουργηθεί μετά απο τη χρήση).

Όνομα χρήστη