καλημερα παιδιά, θα ήθελα να ρωτήσω, υπάρχουν ανταλακτικα διαθέσιμα στην Ελλάδα για οποιαδήποτε βλάβη πάθει
See in detail the terms of use for the Product Questions
καλημερα παιδιά, θα ήθελα να ρωτήσω, υπάρχουν ανταλακτικα διαθέσιμα στην Ελλάδα για οποιαδήποτε βλάβη πάθει
1 Reply
4 Comments
Σ ευχαριστώ για την απαντηση ,οχι δεν το έχω πάρει αλλά μου το προτεινανε σαν πιλυ καλό και σχετικά καινούριο εργαλείο .Γι αυτό ρωτάω προτού Τ αγοράσω
Καινούριο δεν το λές το air2. Μετά το Air2 εχει βγεί το air2s , και το air3 που ειναι μακραν καλύτερο. Αν εχεις τη δυνατότητα πήγαινε στο air3 αλλιώς κοίτα το air2s. Επίσης μπορείς να δεις και το dji mini 3 pro που ειναι πιο μικρό, ΑΘΌΡΥΒΟ, καλύτερο βίντεο το βράδυ, και καλύτερη εμβέλεια. Σου τα λέω επειδή ειχα το air2, πήρα το air2s και εχω και το mini3 pro. Ανάλογα και το μπάτζετ που διαθέτεις φυσικά. Ρίξε μια ματιά στο youtube απο αυτά που σου πρότεινα και θα το διαπιστώσεις μόνος σου.
Σ ευχαριστώ πολύ φιλε μου ,τα κατάλαβα απόλυτα, να είσαι καλά
Κάτι τελευταίο, το Air2 Καλύπτεται από ανταλακτικα εάν χαλάσει κάτι οτιδήποτε απ αυτό???? ,αυτό με ενδιαφέρει Σ αυτό το μηχάνημα. Ο λόγος είναι, επειδή μου το δείχνει φτηνό γύρω στα 600€ με 3 μπαταρίες και είναι άψογο, το πρόσεχε πολύ. Αυτό που θέλω να ξέρω είναι για τ ανταλακτικα του εάν υπάρχουν, Σ οτιδήποτε και να πάθει, Σ ευχαριστώ