What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
jordanidis_samos

Καλησπέρα παιδιά ,ωθελω οποίος γνωρίζει να μου απαντήσει . Είναι τεχνικός οπτικών ινών . Θέλω να πάρω plc για να συνδέσω το ρούτερ και τον μετασχηματιστή της οπτικής ίνας μεταξύ τους .
Μπορεί να δουλέψουν powerline αν ο πελάτης θέλει άλλου το ρούτερ από εκεί που έχει γίνει η εγκατάσταση οπτικής ίνας ; Δλδ να συνδεθεί το 1 plc με ont και το ρούτερ σε άλλο δωμάτιο με το άλλο plc να κάνουν connection ;
Θεωρητικά εμένα μου μοιάζει εφικτό αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα . Αν υπάρχει ένας άνθρωπος να το έχει δοκιμάσει θα το εκτιμούσα να απαντήσει

Username

1 Reply

vagman_tech

Καλημέρα δεν είμαι ειδικός δικτύων αλλά ο μετασχηματιστής της οπτικής ίνας μοιράζει IP ? Το router είναι υπεύθηνο για την ανάθεση IP εκτός αν δεν γνωρίζω εγώ σωστά. Συνδέεις το router με το powerline όπως αναφέρουν και οι οδηγίες.

Μπορώ να το δοκιμάσω απο περιέργεια και μόνο σε λίγες ημέρες που θα είμαι σε σπίτι με το συγκεκριμένο PLC αλλά δεν πιστεύω ότι θα δουλέψει. Άσχετο, σηνύθως αν όχι πάντα ONT και router δεν πάμε παρέα δίπλα-δίπλα ? Πάλι δεν γνωρίζω, γιαυτό ρωτάω.

Username