What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Anninoscylim

Καλημέρα θα ήθελα να ρωτήσω εχω παραγγείλει πρόσφατα το Ηχοσύστημα Soundbar SAMSUNG HW-Q990H και θα ηθελα να ξέρω αν μπορω να τοποθετήσω τα ηχεία surround σε αυτες τις βάσεις κάνουν ή δεν θα σηκώνουν το βάρος των Ηχείων?? Επίσης αυτο με τις βίδες δεν κατάλαβα αν δεν κάνουν τί τύπο βίδας πρεπει να παρω μετα για να κάνουν? Επίσης εγω θα τις τοποθετήσω πίσω απο το καναπέ και θα σπρώξω το καναπέ ετσι οι βάσεις θα εχουν αντίσταση και απο το καναπέ και απο το τοίχο θα ειναι οκ?? Η βάσεις κάτω ειναι πολυ χοντρές ή ψηλές θα μπορούν να πάνε κάτω απο το καναπέ οταν τον σπρώξω ή δεν θα το πέρνει επειδη ειναι χαμηλός ο καναπές μου και δεν έχει πολυ κενό απο το δάπεδο περίπου δυο δάκτυλα να εχει ύψος ο καναπές απο κάτω νομίζω. Ευχαριστώ για το χρόνο σας θα αναμένω τις απαντήσεις σας. Βοηθήστε μεεεε..

Username

2 Replies

nzo

Καλησπέρα
Οι βάσεις είναι εξαιρετικές για τα πίσω ηχεία της Soundbar της Samsung
Το μόνο που χρειάζεται είναι να προμηθευτείτε τις συγκεκριμένες βίδες που ταιριάζουν (δεν θα τις βρείτε στην συσκευασία με τις βάσεις)
Ο κωδικός των βιδών αναφέρεται στο manual της Soundbar.
Πηγαίνετε σε ένα κατάστημα με βίδες και τις προσαρμόζετε στα ηχεία
Εγώ τις βρήκα στο κατάστημα:
https://www.theodosiadis.gr/
Με εκτίμηση

Username
Kradand70

Όσον αφορά τις βίδες, έχει από πίσω τρύπες διαφορετικών μεγεθών. Αν δεν κάνουν οι βίδες που εχει μέσα θα χρειαστεί να βρεις εσύ ποιες κάνουν όπως έκανα κι εγώ. Όσον αφορά το ύψος κάτω τις βάσης, είναι περίπου δύο με δυόμιση δάχτυλα. Εμένα οι βάσεις μου φαίνονται αρκετά καλές τουλάχιστον για τα δικά μου τα ηχεία αν και όπως προείπα έχω βάλει δικές μου βίδες. Κάτω από την βάση στο κάτω μέρος έχει και βαρίδια για να τις κρατάει όσο το δυνατόν πιο σταθερές.

Username