Ξέρουμε μέχρι πότε θα παίρνει αναβαθμίσεις το λειτουργικό του; Βλέπω ότι είναι του 20 και επειδή έχω κακή εμπειρία με κινητό Samsung που μου σταμάτησε τις αναβαθμίσεις πολύ νωρίς, φοβάμαι μην ειναι άχρηστο μετά από 1-2 χρόνια.
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Ξέρουμε μέχρι πότε θα παίρνει αναβαθμίσεις το λειτουργικό του; Βλέπω ότι είναι του 20 και επειδή έχω κακή εμπειρία με κινητό Samsung που μου σταμάτησε τις αναβαθμίσεις πολύ νωρίς, φοβάμαι μην ειναι άχρηστο μετά από 1-2 χρόνια.
1 Απάντηση
3 Σχόλια
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. 4 χρόνια απ όταν βγαίνουν λογικά έτσι; Αλλά αφού βγηκε το 20 σημαίνει ότι θα πάρει ως το 24. Δεν ξέρω μου φαίνεται μικρό το διάστημα.
κοιτα σε σχεση με αλλες που με το ζορι δινουν 2-3 χρονια καλα ειναι.εδαλλως πας σε apple που εχει μακραν το περισσοτερο διαστημα. Εγω ας πουμε εχω το poco f1 και τελευταια ενημερωση ηταν τον Νοεμβριο του 2020 με ενημερωση ασφαλειας κ τελος. Δυο χρονια ενημερωσεις μονο.
Ναι έχεις δίκιο. Η αλήθεια είναι πως είμαι ανάμεσα σε αυτό και το ipad 9th gen. Που βέβαια δεν έχω ξαναπαρει apple. Αν δεν είχα κι αυτό στο μυαλό μου θα έπαιρνα το samsung με κλειστά μάτια. Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια!