Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
katerinap_87

Ξέρουμε μέχρι πότε θα παίρνει αναβαθμίσεις το λειτουργικό του; Βλέπω ότι είναι του 20 και επειδή έχω κακή εμπειρία με κινητό Samsung που μου σταμάτησε τις αναβαθμίσεις πολύ νωρίς, φοβάμαι μην ειναι άχρηστο μετά από 1-2 χρόνια.

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

MoonWalker37

Ειχαν ανακοινωσει οτι ολα τα μοντελα (κινητα και ταμπλετ απο φθηνα εως τα ακριβα) τους θα παιρνουν 4 χρονια ενημερωσεις. Λογικα θα ειναι 2-3 αναβαθμισεις λογισμικου και μετα ενημερωσεις ασφαλειας. Αυτο για μοντελα του 19' και μετα αρα εισαι καλυμμενη.

3 Σχόλια

katerinap_87

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. 4 χρόνια απ όταν βγαίνουν λογικά έτσι; Αλλά αφού βγηκε το 20 σημαίνει ότι θα πάρει ως το 24. Δεν ξέρω μου φαίνεται μικρό το διάστημα.

MoonWalker37

κοιτα σε σχεση με αλλες που με το ζορι δινουν 2-3 χρονια καλα ειναι.εδαλλως πας σε apple που εχει μακραν το περισσοτερο διαστημα. Εγω ας πουμε εχω το poco f1 και τελευταια ενημερωση ηταν τον Νοεμβριο του 2020 με ενημερωση ασφαλειας κ τελος. Δυο χρονια ενημερωσεις μονο.

katerinap_87

Ναι έχεις δίκιο. Η αλήθεια είναι πως είμαι ανάμεσα σε αυτό και το ipad 9th gen. Που βέβαια δεν έχω ξαναπαρει apple. Αν δεν είχα κι αυτό στο μυαλό μου θα έπαιρνα το samsung με κλειστά μάτια. Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια!

Όνομα χρήστη