Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
geagfr

Δεν βλέπω συζήτηση τόσο τέλειο είναι ; Exω samsung S 9 μέχρι σήμερα ευχαριστημένος .Είμαι χρόνια με την samsung , περίμενα ένα καλό κινητό άλλα δεν βλέπω , πολλά προβλήματα βγάζουν τα τελευταία χρόνια . Θέλω κάτι καλύτερο , είναι , εσείς που το έχετε όλα καλά ; Μπαταρία , φωτογραφία , έχει κάποιο θέμα όπως άλλα κινητά. Αυτο που λέτε όλοι το αγοράζουν από το εξωτερικό , εσείς τι προτείνεται ποια η διαφορά. Ευχαριστώ

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

christos.kokonoglou

Δεν το έχω αγοράσει ακόμα αλλά το θέμα το έχω ψάξει αρκετά. Όντως το κινητό είναι πολύ καλό. Αν κάνεις κίνηση να το αγοράσεις υπάρχουν μαγαζιά εδώ μέσα που είναι ευρωπαϊκή η συσκευή με δύο 2 χρόνια εγγύηση κ αν έχεις πολυτέλεια να το πάρεις με τιμολόγιο πέφτεις κοντά στα 800ευρω. Από εξωτερικό καλό είναι από αμαζον για να έχεις κομπλέ τις μπάντες 5g k 2 χρόνια

2 Σχόλια

Dimitris_Mimidis77

Δηλαδή από το Bangood δεν θα έχει τις 5G μπάντες εάν είναι global έκδοση? Αν και μέχρι να βγει το 5G στην Ελλάδα θελουμε 3-4 χρονάκια ακόμα. Όποτε πας σε άλλο της εποχής κινητό.

christos.kokonoglou

Ναι. Δεν θα έχεις όλες τις σωστές μπάντες που θα παίζουν στην Ελλάδα, αν θυμάμαι καλά μόνο σε μια συχνότητα θα ταιριάζουμε. 4 χρόνια σίγουρα δεν θα αργήσει τόσο από την άλλη όταν δίνεις Κ 800 ευρώ συγνώμη αλλά προσωπική μου γνώμη θα το ήθελα σωστό Κ δεν θα με έτρωγε το χέρι μου να αλλάξω κινητό μετά από 3 χρόνια μια τέτοια κορυφαία συσκευή... Εκτός Κ αν δεν είχα ανάγκη πάνω στο οικονομικό θέμα.

Όνομα χρήστη