What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Gediak

Μετα απο 2 περιπου χρονια χρηση, έχει ανάψει το κόκκινο φωτακι και δεν συνδέεται στο δίκτυο. Το έσβησα, προσπάθησα για reset (με το pin από πίσω) αλλά δεν δούλεψε. Το φωτάκι παραμένει κόκκινο σταθερα. Εννοείται έβγαλα από πρίζες κτλ κτλ κτλ ..... Στο Internet εξωτερικό ειδα αρκετους να εχουν παρομοιο θεμα. ΄'Εχει τύχει σε κάποιον και πως το έλυσε ??

Username

1 Reply

Dimitris_Markopoulos

Αυτο το προιον το αγορασα προσφατα και προς το παρων δεν εχω καποιο προβλημα. Δεν ξερω ποιο εχεις παρει εσυ γιατι υπαρχει και χωρις το homebase εκδοση οποτε δεν ξερω εαν εκει η λειτουργικοτητα του ειναι διαφορετικη. Θα σου προτεινα να αναζητησεις σε ξενες ιστοσελιδες η απο την εταιρεια μηπως βρεις εκει βοηθεια . Ισως να ειναι προβλημα ρουτερ η του homebase. The wired doorbell may be having an issue with the power supply OR the voltage draw is too low for the doorbell. Make sure the transformer for doorbell delivering 16-24V AC, 30VA of power Συνηθως κατι τετοιο συμβαινει σε αυτο το προβλημα .Ισως καποιος ηλεκτρολογος μπορει να σε βοηθησει. Κατα τα αλλα πολυ καλο προιον. Προς το παρων ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Επισεις καλο ειναι να κοιταξεις την μπαραρια εφοσον δεν το εχεισ συνδεση με ρευμα .

1 Comment

Gediak

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Εντέλει με κάποιον "μαγικό" τρόπο, επανήλθε... Δεν ξέρω τι κόλλημα είχε φάει !!! Καλή Σαρακοστή με υγεία !!!

Username