Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
j.gouzouassis

Καλησπερα σας. ΕΙαμι 50 ετων κανω kick boxing. Εκανα τεστ τεστοστερονης γιατι δεν κοιμαμαι καλα και δεν εχω τα muscle gains που θελω, και κουραζομαι πολυ στις προπονησεις τελευταια. Τα αποτελεσματα του τεστ εδειξαν οτι τα επιπεδα της τεστοστερονης μου ειναι σχετικα χαμηλα αλλα οχι κατω απο το οριο. Για παραδειγμα η ολικη τεστοστερονη για την ηλικια μου ειναι μεταξυ 2.60 > 10.50ng και η δικη μου τιμη ειναι στα 4.87ng. Σχετικα χαμηλη θα ελεγα, Επισης, η ελευθερη ειναι για την ηλικια μου μεταξυ 50mg > 260mg και εγω ειμαι στα 90mg, αρκετα χαμηλη θα ελεγα. Αυτο που θελω να ξερω ειναι, εφοσον λαβω αυτο το προΪον, αν θα αυξηθουν τα επιπεδα της ελευθερης τεστοστερονης, δηλαδη αυτης που μπορει να χρησιμποιηθει αμεσα απο το σωμα μου για την μυΪκη και νευροφυτικη αναπλαση μετα απο τις σκληρες προπονησεις. Ευχαριστω. Αν γνωριζει καποιος παρακαλω να με βοηθησει με ειλικρινεια και οχι να τρολαρει. Ευχαριστω και παλι.

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

Όνομα χρήστη
Μπελ κουν

Η αλήθεια είναι πως χωρίς διατροφή και καλή ζωή δεν κάνουν τίποτα αυτά, και για να δεις σοβαρά αποτελέσματα πρέπει να τα συνδιάσεις και με άλλα συμπληρώματα όπως Τουρκεστερόνη και αμινοξέα Αργινίνης/Ορνιθίνης/Λυσίνης.

2 Σχόλια

j.gouzouassis

Αμινοξεα, ναι. Λαμβανω αμινοξεα EAA'S πριν και κατα τη διαρκεια των προπονησεων τα οποια με βοηθουν πολυ στην απαραιτητη ενεργεια που απαιτειται απο την σκληρη προπονηση στο kick. Ξεκινησα πριν λιγες ημερες και minerals, μαλλον ολα τα απαρταιτητα σε καθημερινη βαση.Ολα σε μια καψουλα. Επισης λαμβανω fish oil ω-3 λιπαρα της Lamberts που θεωρειται κορυφαiο διοτι ειναι πληρως απαλλαγμενο απο βαρεα μεταλλα. Επισης λαμβανω βιταμινη C 1000mg /ημερα, και μια πρωτεϊνη metapure της QNT για μετα τις ασκησεις με βαρη και συμπληρωμα της απαραιτητης ποσοτητας πρωτεΪνης/ημερα εκτος απο αυτην που λαμβανω με το φαγητο διαλυμενη σε νερο (60γρ σκονη).
Αυτα σε γενικες γραμμες. Επισης να προσθεσω: ενας φιλος μου συνεστησε οπωσδηποτε να λαμβανω ποσιμο υδρολυμενο κολλαγονο σε καθημερινη βαση που θα χαλυβδωσει οπως μου ειπε τους τενοντες και τους συνδετικoυς ιστους σε βαθος χρονου. Κι οτι, απο τις πρωτες 15-20 ημερες θα δω τεραστια διαφορα στην λειτουργια των αρθrωσεων απο οτι πριν . Αν θεωρειτε οτι ειναι σωστη η συμβουλη του φιλου, παρακαλω θα ημουν πολυ χαρουμενος να μαθω εαν συμφωνειτε ωστε να προχωρησω στηn αγορα κολαγονου, το οποιο στην υδρολυμενη μορφη ομως, κοστιζει αρκετα ακριβα!! ευχαριστω πολυ..

Μπελ κουν

Συγγνώμη για την αργοπορημένη απάντηση. οι απόψεις για την κατανάλωση κολλαγόνου διίστανται, δεν είναι ακόμα 100% σίγουρο ότι το κολλαγόνο απορροφάται ή αποβάλλεται από τον οργανισμό κατά την κατάποση.

Όνομα χρήστη