What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Username

2 Replies

Σταυρος. .

Τι ερώτηση είναι αυτη ή φίλε μου φυσικά OnePlus pro * 40 ούτε καν δεν το βάζω εγώ στη λίστα διότι πλέον δεν είναι android από κει και πέρα .. κλάσεις ανώτεροι OnePlus αποτυχία u
mi πρώην λάτρης για mi

Username
soa008

Oneplus 8 pro ( εκτως εαν θες πολυ καλες καμερες και το βρεις φθηνα πηγαινε στο Mi 10 pro )

1 Comment

gi0rg00sk17589

Το πηρα τελικα το τηλεφωνο... Δν ξερω πως ήταν στην αρχη αλλα με αναβαθμισεις εχει φτιαξει παρα πολυ η καμερα του... Καναμε σύγκριση με εναν φιλο μ π εχει το mi10 pro (οπως κ οταν ειχα τ p30 pro κ πηρε εκεινος τ xiaomi).. Και πραγματικα την νυχτα το oneplus βγαζει αισθητα καλυτερα... Σε ζουμ ειναι καλυτερο το mi10 pro.. Σε βιντεο τα ιδια.. Εκτος τωρα αν θες 8Κ κλπ οποτε πας xiaomi.... Και σε φωτογραφιες ημερας... Τα ιδια αν κ στον ultrawide μ φανηκε καλυτερο τ oneplus... Παντως τ κινητο έκανα τοσο καιρο να τ αποφασισω να τ παρω γτ φοβομουν για την καμερα σ σχεση μ τ p30 pro... Ε ειλικρινα... Σε ζουμ και Στα τερμα σκοταδια οχι.. Αλλα σε ολα τ υπολοιπα σεναρια ειναι καλυτερο... Κ σ σχεση με τ mi10 επισης καλυτερο την νυχτα... Αν κ θελει ν βαζεις nightscape... Δν ειναι οπως τ huawei π πατουσες αυτοματο κ εφευγες. Τωρα εκτος τις καμερες... Ο φιλος μ με το mi10 pro απο τοτε π το εκανε update σε Android 11 του κανει random επανεκκινησεις καθε μερα.... Βλεπει βιντεακια κ κολλαει ξαφνικα τ κινητο κ πρεπει ν τ κανει restart κ εχει κ ενα θεμα με το messenger... Οποτε... Δν θα τ προτεινα σ σχεση με το oneplus.... Τωρα σ σχεση με το p40 pro... Οποιος δν εχει θεμα με απουσια google services τ παιρνει με κλειστα ματια κ φευγει... Νομιζω ειναι τ καλυτερο απ τα τρια... Σίγουρα οσον αφορα την καμερα.... Και ο μόνος λογος π προτίμησα τ oneplus απο εκεινο ειναι για δοκιμη άλλης εταιριας απλα εφοσον εχω και p30 pro.

Username