Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
gi0rg00sk17589

Καλησπέρα.. Θα θελα να ρωτησω αρχικα αν εχει κανενας θεματα με ειδοποιησεις στα σοσιαλ και κυριως στο ινσταγκραμ εδω κ ενα δεκαημερο (η και γενικα). Επισης σχετικα με το always on display.. Καταναλωνει πολλη μπαταρια? Γενικα εχει τπτ bugs τ λειτουργικο? Εχω p30 pro και σκεφτομαι ν τ αλλαξω... Δινω μεγαλη σημασια στην καμερα.... Αξιζει η να παραμεινω στο p30 pro? Ευχαριστώ..

Αν μπορειτε να μ πειτε κ για τις ειδοποιήσεις θα με βοηθουσε πολυ... Καθως εδω κ ενα δεκαημερο ακριβως εχω θεμα με τις ειδοποιήσεις στο ινστα.. Εντελως ξαφνικα χωρις να αλλαξω τπτ ( εκανε update τ ινστα παρολαυτα... Τ ξαναπερασα την ακριβως προηγούμενη εκδοση π ειχα κ δούλευε κομπλε... Αλλα τπτ)

@soa008
@wolverine 1

Όνομα χρήστη

3 Απαντήσεις

Er_miri_Minga

Κλείστε το google assistant και θα κρατήσει μπαταρία όσο λέι το one plus, κάποια θέμα εχει το assistant προφανώς και τρώει μπαταρία στο one plus 8 pro

2 Σχόλια

Er_miri_Minga

Όλοι το έχετε ανοικτό δοκιμάστε να πείτε "hey google" αν απαντήσει ανοικτό ειναι

Όνομα χρήστη
Dimitrios_Fotiadis2683

Σιγουρα το OnePlus ειναι αρκετα καλυτερο αλλα και το p30 pro ειναι αρκετα καλο...

1 Σχόλιο

gi0rg00sk17589

Εχω διαβασει τελευταια για πολλα bug κ θεματα μ battery drain στα διαφορα φόρουμ τ oneplus 8 pro.. Ισχύει? Γενικως διαωαζω γ bugs στο oxygen os απο περσι ενω πριν δν ειχε απολύτως τπτ... Πέρα απο αυτο... Εσυ πχ θα εκανες αλλαγη απο p30 pro σ oneplus 8 pro?μονο με κριτηριο την καμερα... Επεξεργαστης δν μ νοιαζει καθως κ τ δικο μ σφαιρα ειναι... Μπαταρια εχει καλυτερη..... Τ oneplus υπερτερει σ οθονη λόγω των hz π δν μ καιει να πω την αληθεια... Μονο η καμερα ειναι σαν κριτήριο αν θα παω σ κατι καλυτερο η χειροτερο... Χωρις ν πρεπει ν βαζω gcam κλπ. Και μ κυριο κριτηριο νυχτερινες ληψεις.

Όνομα χρήστη
soa008

Αποψη μου , για καμερα πιστευω δεν αξιζει η αλλαγη. ΤΟ ινστα εχει γενικα θεματακια τους τελευταιους καιρους , κανε υπομονη και αναβαθμισεις.

2 Σχόλια

gi0rg00sk17589

Ειχα κ εγω τις αμφιβολιες για την καμερα γ αυτο δν κανω κινηση γ τ συγκεκριμενο ακομα. Για το ινστα δοκιμασα τ παντα.... Απο update σε beta... Μετα rollback ατην έκδοση π δουλευε κανονικα πριν χαλασει... Μετα εκανα update στα google services kai google play... Τ βαλα ν τρεχει εξαναγκασμενα στο background μονιμα.... Και δν εχω δει φως με κανενα τροπο και σκεφτηκα μηπως ειναι η συσκευή τ θεμα... Οποτε να τ αλλαξω.. Το θεμα ειναι οτι ολοι εχουν θεμα τελευταια απλα ολοι εχουν μ τ μεσσεντζερ... Που εγω δν εχω κανενα..Μονο στο ινστα. Σορρυ αμα γινομαι ενοχλητικος αλλα εχεις ακούσει κ απο αλλον να εχει ιδιο θεμα(push notifications) η αλλα θεματα εχουν? (δεν εχω προσεξει κατι αλλο σε εμενα). Α να συμπληρώσω οτι καποιες φορες δουλευει....κανονικότατα τη μιση μερα ξερω γω κ ξαφνικα μετα... Παλι τ ιδια..κ ολα αυτα απο 10 Δεκέμβρη κ μετα. Επισης εχω δεύτερη συσκευη xiaomi και εχω κ εκει θεμα οτι αργουνε να μ ρθουν.... Αλλα ερχονται...ακομα κ διαβασμενο κ απαντημενο ν χω ενα μνμ... Θα μ ρθει ειδοποιηση 10 λεπτα μετα ξερω γω

soa008

ΓΙα την καμερα , δεν ειναι οτι θα παρεις μια κατωτερη , αλλα πιστευω οτι δεν αξιζει να δωσει χρηματα γιατι δεν θα δεις μεγαλες διαφορες. Σε ολα τα αλλα το 1+ ειναι ισως αρκετα καλυτερο.

Όνομα χρήστη