What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Username

1 Reply

5 Comments

THEOFANIS_FOURNARIS

Αγχώθηκα και μόνο που είδα το σχέδιο .????φίλε μου είσαι ικανοποιημένος με το κινητό? Για πες καμιά λεπτομερεια πέρα από το σχόλιο που έχεις κάνει στην αξιολόγηση. θα το παραγγείλω αύριο. Αρχικά σκεφτόμουν Μι 10 lite , Mi 10 T, One plus Nord. Το πρώτο το απέρριψα. Το δεύτερο με χαλάει η οθόνη αν και δεν το έχω δει από κοντά. το Nord μου άρεσε το σχήμα κ η σχετικά μικρότερη οθόνη που θα βόλευε .στα + η amoled οθόνη αλλά στα υπόλοιπα ήταν κατώτερο από το Μι 10 Τ. Οπότε στράφηκα στο ΜΙ 10 που είναι καλύτερο και ας δώσω 100 ευρώ παραπάνω .

Than_Pap64

Το κινητο ειναι σουπερ σε ολα του , τα εγραψα αναλυτικα στην αξιολογηση

THEOFANIS_FOURNARIS

Σχετικά με εγγυήσεις για θραύση οθόνης κλπ γνωρίζεις κάτι παραπάνω ,όσο αφορά αγορά από εδώ μέσα ?

THEOFANIS_FOURNARIS

Άστα να πάνε σε βγάζουν και τρελό . Πάντως εγώ στο s7 edge που είχα πάρει από εδώ μέσα είχα βάλει ασφάλεια για τυχόν ζημιά και μου άλλαξαν κανονικά οθόνη τον πρώτο χρόνο και τον δεύτερο χρόνο ξανά άλλαξα μέσω της εγγύησης της εταιρίας. Δηλαδή αν σπάσει η οθόνη ,χτυπά ξύλο, προβλέπεται να στην αλλάξουν από εκεί που το αγόρασες εσύ ?

Than_Pap64

Δεν ξερω κανονικα ναι εαν ειναι προβλημα της οθονης και οχι απο δικο μου φταιξιμο

Username